ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ ΜΠΕΤΑΝΚΟΥΡ

Η κληρονόμος της L’ Oréal, έχασε επτά δισ. σε ένα 24ωρο!

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2024 8:31

ΠΑΡΙΣΙ
Πτωχότερη κατά μερικά δισεκατομμύρια δολάρια - όχι ότι θα... πεινάσει - έγινε προχθες η Φρανσουάζ Μπετανκούρ Μάγιερς μετά τη βουτιά που έκαναν οι μετοχές της L’ Oreal, το ένα τρίτο των οποίων κατέχει η δισεκατομμυριούχος και η οικογένειά της.

Η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου και η οικογένειά της είδαν την περιουσία τους να μειώνεται κατά 6,9 δισ. δολάρια στα 91,7 δις. δολάρια σύμφωνα με το Forbes στη χειρότερη επίδοση των μετοχών της L’ Oreal σε ένα 24ωρο από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης.
Η 70χρονη ερημίτισσα Φρανσουάζ Μπετανκούρ Μάγιερς, που λατρεύει το πιάνο και γράφει βιβλία για τη Βίβλο, παραμένει πάντως στη 15 θέση της λίστας των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη και μακράν η πλουσιότερη γυναίκα στην υφήλιο με περιουσία κατά 26 δις. δολάρια μεγαλύτερη της δεύτερης, της κληρονόμου της αμερικανικής πολυεθνικής εταιρείας λιανικού εμπορίου Walmart, Άλις Γουόλτον.
H Mπετανκούρ Μάγιερς, εγγονή του ιδρυτή της L’ Oreal, Εζέν Σουλέρ και μοναχοκόρη της πρώην πλουσιότερης γυναίκας του κόσμου, Λιλιάν Μπετανκούρ, είναι αντιπρόεδρος στο ΔΣ του κολοσσού καλλυντικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass