Ευδιάθετος στην εκκλησία ο Κάρολος

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2024 8:21

ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο βασιλιάς Κάρολος παραβρέθηκε χθες στην κυριακάτικη λειτουργία στο Σάντρινγκχαμ στην πρώτη του δημόσια έξοδο από τότε που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν τη διάγνωσή του με καρκίνο. Τα μέλη του κοινού είδαν τον βασιλιά καθώς περπατούσε έξω από την εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, στο κτήμα του στο Σάντρινγκχαμ, στην περιοχή του Νόρφολκ.

Ο Κάρολος εμφανίστηκε χαμογελαστός και ευδιάθετος, και έγνεψε προς τους φωτογράφους και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για να τον δει από κοντά καθώς μπήκε στο παρεκκλήσι. Στο πλευρό του ήταν η βασίλισσα Καμίλα, που φορούσε ένα λευκό παλτό και μαύρο, μεγάλο καπέλο. Το βασιλικό ζεύγος υποδέχτηκε ο Αιδεσιμότατος Paul Williams. Ο Κάρολος φορούσε ένα καφέ παλτό και στηριζόταν σε μια ομπρέλα. Η πρώτη του δημόσια εμφάνιση, έρχεται μετά το σαββατιάτικο μήνυμά του όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για την «υποστήριξη και τις ευχές» του μετά τη γνωστοποίηση της ασθένειάς του. «Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά τη δημοσιοποίηση του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία του βασιλιά Καρόλου και την επίσημη ανακοίνωσή του την οποία υπογράφει χειρόγραφα ως «Charles R».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass