ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ

Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη διάγνωση καρκίνου

«ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ» ΕΙΠΕ Ο ΣΟΥΝΑΚ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2024 7:20

ΛΟΝΔΙΝΟ

Ο βασιλιάς Κάρολος απεικονίζεται να συναντά τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, στην πρώτη δημόσια εικόνα του από την επιστροφή στα καθήκοντά του μετά την αποκάλυψη της διάγνωσης του καρκίνου.

Ο βασιλιάς Κάρολος έδωσε το χέρι του στον Ρίσι Σούνακ, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός έφτασε για ακρόαση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ χθες το απόγευμα. «Υπέροχο που σας βλέπω να φαίνεστε τόσο καλά», είπε ο Σούνακ στον βασιλιά. Ο βασιλιάς Κάρολος είπε ότι τα μηνύματα και οι κάρτες που έχει λάβει «με έκαναν να δακρύσω». Ενώ λαμβάνει θεραπεία, ο βασιλιάς έχει σταματήσει να εκτελεί δημόσιες υποχρεώσεις, αλλά συνεχίζει τα καθήκοντά του ως αρχηγός του κράτους. Μια κάμερα κατέγραψε την άφιξη του Σούνακ στην αίθουσα ακροάσεων του παλατιού. Καθώς κάθισαν, ο βασιλιάς μίλησε για τον θαυμασμό του για τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για τον καρκίνο. Η υπόλοιπη συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε ιδιωτικά, ως συνήθως. Ο βασιλιάς έχει εμφανιστεί να πηγαίνει στην εκκλησία στο Sandringham και να οδηγείται από και προς το Clarence House στο Λονδίνο, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που εμφανίστηκε σε ένα τόσο επίσημο περιβάλλον από τότε που ανακοινώθηκε η διάγνωση του καρκίνου του, πριν από δύο και πλέον εβδομάδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass