Ρωσία: Ετοιμο το νέο αυτοκίνητο του Πούτιν

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2024 8:01

ΜΟΣΧΑ

Μόνο για τους «κοινούς θνητούς» δεν είναι τα αυτοκίνητα που φροντίζουν για τις μετακινήσεις των παγκόσμιων ηγετών, διασφαλίζοντας ότι αυτοί θα φτάσουν σώοι και αβλαβείς στον προορισμό τους. Έτσι, ο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά την πέμπτη επανεκλογή του ως πρόεδρος της Ρωσίας, φαίνεται ότι θα παραλάβει νέο αυτοκίνητο-φρούριο ανήμερα της ορκωμοσίας του, που θα τον κρατά ασφαλή κατά τις μετακινήσεις του.

Μολονότι δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο, αυτό φαίνεται πως θα αποτελεί μια ανανεωμένη εκδοχή του Aurus Senat, δηλαδή της λιμουζίνας που χρησιμοποιείται από τον Ρώσο πρόεδρο από το 2018 και αντικατέστησε τη Mercedes S600 που χρησιμοποιούσε μέχρι τότε. Υπό την κωδική ονομασία “πρότζεκτ Cortege”, το όχημα εξελίχθηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να πληρούνται οι μοναδικές απαιτήσεις εισόδου στο προεδρικό γκαράζ, ενώ παράλληλα θα κάλυπτε τις επιθυμίες των αγοραστών πολυτελών αυτοκινήτων στη λιανική αγορά. Όπως έχουν αναφέρει κατά καιρούς οι Ρώσοι, κατά τη διαδικασία εξέλιξης του Aurus Senat ακολουθήθηκε ευλαβικά ένα ιδιαίτερα αυστηρό πρωτόκολλο δοκιμών ώστε να πληρούνται τουλάχιστον 60 κριτήρια, σχετικά με την ασφάλεια, τις επιδόσεις, τα φρένα, την ορατότητα, την πολυτέλεια, τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, και την κατανάλωση καυσίμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass