Σύσκεψη στη Νίκαια για την επισιτιστική βοήθεια

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2016 12:03

Την Τρίτη 12/1/16 στο αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δ. Κιλελέρ στη Νίκαια διενεργήθηκε συνάντηση των πρόεδρων των τοπικών συμβουλίων του Δ. Κιλελέρ και άλλων φορέων παρουσία του Δήμαρχου κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χατζούλη Αχιλλέα και του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» κ.Κοκκινούλη Θεόδωρου, κ Κόλλης Μαρίας και κ. Θεοφανάκη Γεωργίας όπου συζητήθηκε και αναλύθηκε ο τρόπος εφαρμογής του προγράμματος “Επισιτιστική βοήθεια και βασική Υλική συνδρομή ΤΕΒΑ/FEAD”.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα και την ειδική βαρύτητα που έχει ένα τέτοιο πρόγραμμα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα, τόνισε την αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των αιρετών και των φορέων του Δήμου με τους υπαλλήλους έτσι ώστε να μην υπάρχει χρονική καθυστέρηση στην παράδοση των τροφίμων και παρότρυνε τους συμμετέχοντες στην εξεύρεση και καταγραφή και άλλων τυχόν απόρων πολιτών του Δήμου έτσι ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των ωφελουμένων μελλοντικά από το εν λόγω πρόγραμμα

Κατόπιν ο κ. Κοκκινούλης Θεόδωρος αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έχει γίνει μέχρι τώρα, στα επόμενα βήματα που χρειάζονται για να γίνουν καθώς και στον τρόπο παραλαβής και διάθεσης των προϊόντων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας κ. Ρετζιάς Αντώνιος, ο Αντιδήμαρχος Γεωργικής ανάπτυξης κ. Βισβίκης Βάϊος, η Αντιδήμαρχος Αρμενίου-Κιλελέρ κ. Πινάκα Ιωάννα και ο Αντιδήμαρχος Κραννώνα κ. Καλέτσιος Σπύρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass