Την Πέμπτη η πρώη συνεδρίαση για το δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2016 13:01

Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας για το νέο έτος, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2016 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2016 του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Οργανισμού κ. Νικόλαος Τσιμπόλης.
  3. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 231.329,38 € (Α` Δόση) για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3756/2009. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  4. Αποδοχή χρηματοδότησης ύψους 693.988,16 € (Β` Δόση) για την εξόφληση των πάσης φύσεως οφειλών του Ελληνικού Δημοσίου σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ν. 3756/2009. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  5. Έγκριση παράτασης των συμβάσεων προμήθειας καυσίμων κίνησης και θέρμανσης. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  6. Έγκριση υπογραφής σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού στο πλαίσιο προγράμματος του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  7. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης ΚΑΠ μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  8. Σύσταση των επιτροπών παραλαβής και κλήρωση των Δημοτικών Συμβούλων για τη συμμετοχή τους σε αυτές. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
  9. Σύσταση επιτροπών διενέργειας διαγωνισμών και παραλαβής προμηθειών σύμφωνα με τον ΕΚΠΟΤΑ. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.
  10. Έγκριση δωρεάν παραχώρησης της χρήσης χώρου στην Ελληνική Αστυνομία για τη στέγαση του Α.Τ. Λιβαδίου. Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντώνιος Μπίσμπας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass