*ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΟΔΙΑ – ΣΚΑΜΝΙΑ

Χωρίς προβλήματα ο χιονιάς στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2016 16:47

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Σε λευκό κλοιό και πάλι μέσα σε τρεις μέρες ο Δήμος Τυρνάβου με το χιόνι να πέφτει ασταμάτητα σήμερα από τις 5 τα ξημερώματα και να το στρώσει. Το ύψος του χιονιού στην περιοχή του Τυρνάβου έφτασε σε μερικές περιοχές ακόμα και τα 3 εκατοστά. Σε ημιορεινές και ορεινές περιοχές όπως Δαμάσι, Αργυροπούλι και Βοτανοχώρι ο όγκος του χιονιού ήταν μεγαλύτερος.

Με απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση σε όλο το Δήμο τα δημοτικά σχολεία έμειναν κλειστά.

Επίσης από νωρίς το πρωί συνεργεία του Δήμου έριξαν αλάτι σε δρόμους όπου υπήρχε κίνδυνος, καθώς επίσης και σε εισόδους σχολείων και δημόσιων υπηρεσιών.

Από νωρίς το πρωί ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας σε συνεργασία με τον προϊστάμενο του αμαξοστασίου του Δήμου κ. Γιάννη Γκούλιο πραγματοποίησαν σύσκεψη με τους εργαζόμενους και δόθηκαν οδηγίες για την αντιμετώπιση του χιονιά και τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν. Σε επιφυλακή και η ΔΕΥΑ Τυρνάβου με τον γενικό διευθυντή κ. Σταύρο Τσαγκαράκο, τον διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ. Κώστα Παπαϊωάννου και τους εργαζόμενους να είναι σε επιφυλακή κυρίως για το ενδεχόμενο λόγω του παγετού να υπάρξουν διαρροές νερού από τις σωληνώσεις. Ωστόσο μέχρι αργά το βράδυ δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Πτωτική ήταν η στάθμη στον Τιταρήσιο ποταμό ωστόσο ο κ. Τσιόπας καλεί τους πολίτες να μη διέρχονται τις ράμπες του με μικρά ή μεγάλα οχήματα διότι υπάρχει κίνδυνος παράσυρσής τους από το νερό

ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΡΟΔΙΑ - ΣΚΑΜΝΙΑ

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στο δρόμο Καλλιθέας - Σκαμνιάς – Καρυάς χθες. Ωστόσο επικίνδυνη είναι διέλευση του δρόμου Αμπελώνα – Ροδιάς - Σκαμνιάς η οποία γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass