«Βασίλεψε» η …συναίνεση στο δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2016 22:58

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)

«Βασίλεψε» η…συναίνεση, στη σημερινή συνεδρίαση (πρώτη του 2016) του Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας, με αφορμή και την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της νέας χρονιάς, που έγινε στην αρχή της συνεδρίασης.

Αρχικά, ανοίγοντας τη συνεδρίαση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντών. Μπίσμπας και ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικ. Ευαγγέλου ευχήθηκαν στο σώμα για το Νέο Έτος και καλωσόρισαν το νέο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου – δημοτικό σύμβουλο κ. Νικ. Γάτσα.

Με τη σειρά τους, οι επικεφαλείς των συνδυασμών κ.κ. Γεώργ. Πασχόπουλος(της μείζονος μειοψηφίας), Βασ. Βαρνάς και Δημ. Γκουνός(της ελάσσονος μειοψηφίας) ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά, δίδοντας ευχές για καλή επιτυχία και στους νέους αντιδημάρχους, που ανέλαβαν πρόσφατα τα καθήκοντα τους και στο νέο δημοτικό σύμβουλο. Απουσίαζε στην αρχή της συνεδρίασης, για επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ο κ. Δημ. Αβρανάς.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας του Δημοτικού Συμβουλίου, από όλους μαζί τους παραπάνω, συμβολική κίνηση που βγάζει μηνύματα ενότητας, συνεργασίας και συναίνεσης για τη χρονιά που ήδη «τρέχει».

Ακολούθησε η διανομή της βασιλόπιτας στους δημοτικούς συμβούλους, στους υπαλλήλους, στους πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση και βέβαια στους εκπροσώπους των τοπικών Μ.Μ.Ε.

Το τυχερό φλουρί(με αναμνηστικό δώρο – πλακέτα) έπεσε στον δημοτικό σύμβουλο κ. Ιωάν. Νάνο, που – ας σημειωθεί – και παλαιότερα επί δημαρχίας Γ. Πασχόπουλου είχε ανάλογη τύχη.      

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass