H υποδοχή του νέου έτους στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 01 Ιαν 2015 17:52 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:23

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Με ανταλλαγή θερμών ευχών, μέσα σε γιορτινό κλίμα υποδέχτηκε ο Τύρναβος το νέο χρόνο 2015.

Σήμερα Πρωτοχρονιά το πρωί με την παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Θέμη Σαμαντζή, έγινε η έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ακολούθησε επίσημη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό της Παναγίας Φανερωμένης, ενώ στη συνέχεια, μέσα στο ναό, ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ευχήθηκε για το νέο χρόνο, τονίζοντας μεταξύ άλλων:

          «Αγαπητό εκκλησίασμα, στην αρχή κάθε χρονιάς ο νους μας είναι στραμμένος μπροστά, σε αυτά που έρχονται. Ο κόσμος που ανατέλλει κάθε χρόνο δεν είναι εντελώς ο ίδιος με τον περασμένο. Φέρνει πάντα μια υπόσχεση, μια δυνατότητα για διαφορά. Αυτή την διαφορά, αυτή την μετατόπιση ευαγγελίζεται άλλωστε και η γέννηση του Μεσσία, για όσους μπορούν να τον ακούσουν και όσους θέλουν να τον πιστέψουν. 

Η γέννηση και η απαρχή του νέου χρόνου είναι προσδοκία.  Η προσδοκία που θερμαίνει τους ανθρώπους, που μας βάζει σε τροχιά προς τον αενάως ερχόμενο κόσμο, προς τη διαρκή πρόοδο, ακολουθώντας την πορεία όλο πιο ψηλά, όλο πιο μπροστά.

Με τις σκέψεις αυτές σας εύχομαι εγώ προσωπικά και το Δημοτικό Συμβούλιο υγεία και εκπλήρωση των προσδοκιών όλων μας, Χρόνια Πολλά  Καλή Χρονιά».  

Μετά το τέλος της δοξολογίας, επίσημοι και δημότες κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο της πόλης όπου ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο παρέθεσαν δεξίωση.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Αλέκος Χατζηκρανιώτης, Κώστας  Κουλιός, Χρήστος Τσιόπας ,  η πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Δ.Τ. κ. Φανή Λαγκιόλη – Μπίλιου,   η πρόεδρος της  Μουσικής Σχολής – δημοτική σύμβουλος  κ. Σοφία Μίγα – Ζερβού, ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Τυρνάβου κ. Γιώργος Χαλούλης, η υποδιοικητής της ΔΕΜΥ ταγματάρχης Μάρθα Σαρδέλη  και ο σημαιοφόρος  Θωμάς Τσεκούρας, από το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου ο αρχιφύλακας Περικλής Καραμήτσιος, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΤ και πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου κ. Τάσος Ψύρρας, το στέλεχος της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων και πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αμπελώνα κ. Ζήσης  Παρλίτσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. Μάκης Κατσικαβέλας,  Τάκης Κουτσίνας και Γιάννης Γκαμπέτας, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Ευαγγελία Νταλώση,  Ευαγγελία Δατσογιάνη και  κ.  Γιάννης Κατσαρός. Επίσης παραβρέθηκαν οι πρώην δήμαρχοι  Τυρνάβου κ. Δημήτριος Νασίκας και Δημήτριος Κουγιώνης ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Τυρνάβου και Περιχώρων κ. Θανάσης Τσικριτσής, ο τέως πρόεδρος του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου κ. Βαγγέλης  Βασιλείου κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass