Σύγχρονο ιδιόκτητο ΚΑΠΗ απέκτησε η Ραψάνη

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2015 20:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:26

TYΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Πλήθος κόσμου το πρωί στα εγκαίνια του ΚΑΠΗ στην ιστορική Ραψάνη του Δήμου Τεμπών. Πρόκειται για ένα ιδιόκτητο χώρο του ΚΑΠΗ δωρεά της αείμνηστης δωρήτριας Γεωργίας Αφεντούλη το μνημόσυνο της οποίας έγινε  πριν την τελετή των εγκαινίων. Ο νέος χώρος ιδιόκτητος χώρος του ΚΑΠΗ Ραψάνης διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα και την υποδομή  ώστε τα μέλη του απολαμβάνουν όλο το χρόνο  θαλπωρή, ζεστασιά και αγάπη.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν  από τον δήμαρχο κ. Κώστα Κολλάτο, τον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Τσάτσαρη και τον πρόεδρο της Τ.Κ. Ραψάνης  κ, Νικόλαο Γαγάρα. Στην ομιλία του ο δήμαρχος Τεμπών, αρχικά  στην ομιλία του έστειλε προς όλους ευχές για το νέο χρόνο. Έστειλε εγκάρδιες ευχές μα και εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου για Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη, ειρήνη, αισιοδοξία, υπομονή, καρτερία.

Σημείωσε ότι το 2014 ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Η κοινωνία μας δοκιμάστηκε σκληρά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Επώδυνες και πολυμέτωπες αντιξοότητες διαμόρφωσαν μια αμείλικτη καθημερινότητα ιδίως για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η αλληλεγγύη , η υπευθυνότητα και οι ξεχωριστές ικανότητες του λαού μας συνέβαλαν  καθοριστικά στη δυναμική αντιμετώπιση της ζοφερής πραγματικότητας.

Και ο κ. Κολλάτος συνέχιζε λέγονατς επίσης: «Υποδεχόμαστε το 2015 με την προσδοκία μιας καλύτερης χρονιάς. Οι περιστάσεις απαιτούν να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και με συλλογικότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία να δημιουργήσουμε κοινωνικές συνθήκες αντάξιες της ιστορίας του τόπου μας. Τις ώρες αυτές, ας αφήσουμε κατά μέρος, όλα όσα μας πληγώνουν , όσα μας ταλαιπωρούν και όσα μας πικραίνουν. Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα , παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τις αντιξοότητες των καιρών , μπορούμε να τα καταφέρουμε.Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω σ΄αυτό το νέο χώρο εδώ στη Ραψάνη. Δημιουργήσαμε έναν φιλόξενο χώρο,  εκπληρώνοντας και την επιθυμία του διαθέτη-δωρητή ,  που πριν λίγο τιμήσαμε και φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια ζεστή  αγκαλιά  και ένα στοργικό καταφύγιο για τους μεγαλύτερους στα χρόνια , αλλά όχι στη διάθεση, συμπολίτες μας.Εδώ που η αγάπη, η τρυφερότητα και η έγνοια γίνονται ανθρώπινες ανάγκες και σ΄αυτούς που οφείλουμε τόσα πολλά , οφείλουμε την ίδια την ύπαρξή μας.Οι γονείς, οι παππούδες και οι γιαγιάδες που μας μεγάλωσαν με αγάπη και αυταπάρνηση και συνεχίζουν να προσφέρουν την φροντίδα τους στα δικά μας παιδιά , είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.Είναι ο κρίκος που κρατάει συμπαγείς τις σχέσεις στοργής και αλληλεγγύης που χαρακτηρίζουν την ελληνική οικογένεια.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του ΚΑΠΗ Ραψάνης , θέλω να ευχαριστήσω άλλη μία φορά , όλους εκείνους που εργάζονται καθημερινά , ώστε να απολαμβάνουν τα μέλη των ΚΑΠΗ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Εμείς ως Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τη λειτουργία των ΚΑΠΗ προσφέροντας προγράμματα και υπηρεσίες. Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον αυτούς που μας μεγάλωσαν. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για όλους εσάς που βρίσκεστε πάντα δίπλα μας και μας χαρίζετε τη ζεστασιά και την φροντίδα σας χωρίς να περιμένετε ανταλλάγματα».

Στη συνέχεια μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα έγινε η κοπή της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης για το νέο έτος 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass