ΣΤΟ ΙΨΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο για το γενεαλογικό μας δέντρο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 8:19

 

Διήμερο βιωματικό σεμινάριο με θέμα: "Το γενεαλογικό μας δέντρο: Μια συνομιλία με τις οικογενειακές μας ιστορίες στον χρόνο", θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης (Ι.Ψ.Α.), στον χώρο του (οδός Μ. Αλεξάνδρου 21,έναντι Δικαστικού Μεγάρου Λάρισας), το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 10.00 – 14.00.
Σχετικά με το θέμα οι οργανωτές αναφέρουν: «Καθώς στην ενήλικη ζωή μας απασχολεί, μεταξύ άλλων, η σχέση μας με τους προγόνους μας και τις οικογενειακές μας ιστορίες, το σεμινάριο αυτό, αξιοποιώντας τη διεργασία της ομάδας, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να φτιάξουν το γενεόγραμμά τους και να κατανοήσουν θέματα που συνδέονται με τις δικές τους ιστορίες ζωής.
Το γενεόγραμμα είναι μια απεικόνιση του γενεαλογικού μας δέντρου και καταγράφει την ιστορία της οικογένειας μέσα από τις αφηγήσεις των μελών της.
Η αφήγηση της οικογενειακής ιστορίας διαμορφώνει το προσωπικό αφήγημα του καθενός-μιας, συμβάλλει στη συγκρότηση ταυτότητας και νοηματοδοτεί την προσωπική μας πορεία. Το σεμινάριο απευθύνεται σε: Επαγγελματίες από τους χώρους της υγείας και της εκπαίδευσης. Συντονίζει η κ. Γιώτα Κατσίκη, MSc., κοινωνική λειτουργός, κοινωνική ανθρωπολόγος, θεραπεύτρια οικογένειας.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στη γραμματεία του ΙΨΑ, στο τηλέφωνο 2410 258040.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass