«Κρατική τρομοκρατία ενάντια στους αγρότες» καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2016 11:20

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, «την κρατική τρομοκρατία που επιστρατεύει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, ενάντια στις αγροτικές και εργατικές κινητοποιήσεις, προκειμένου να περάσει την βάρβαρη ταξική πολιτική της προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, εξαθλιώνοντας τους εργάτες, τους μικρομεσαίους αγρότες και ΕΒΕ.

Η παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, προς τους κατά τόπους εισαγγελείς, να προχωρήσουν μαζί με την αστυνομία στην καταστολή του αγώνα των αγροτών και στην άσκηση ποινικών διώξεων, αποτελεί μια ακόμα έκφραση αυτής της πολιτικής της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι στους λαϊκούς αγώνες. Η κυβέρνηση διατηρώντας το νόμο που θεωρεί ως αδίκημα τις κινητοποιήσεις στις εθνικές και επαρχιακές οδούς, έχει πλήρως την ευθύνη για αυτήν την εξέλιξη, που έρχεται μετά τις απαράδεκτες συκοφαντίες και την λάσπη που εκτοξεύει μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα, από τα ΜΜΕ, ενάντια στην μικρομεσαία αγροτιά που αγωνίζεται, όπως και η εργατική τάξη για να μην περάσει το αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα, για δημόσια κοινωνική ασφάλιση για όλους, ενάντια στην φοροληστεία, συνολικά ενάντια στις βάρβαρες φιλο-μονοπωλιακές πολιτικές, για να πληρώσει επιτέλους το μεγάλο κεφάλαιο και όχι ο λαός.

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Λάρισας, στέκεται αλληλέγγυο στο σκληρό αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς, καλεί όλα τα εργατικά σωματεία, τους μαζικούς λαϊκούς φορείς του Ν. Λάρισας, να καταγγείλουν την κρατική τρομοκρατία και καταστολή, να δυναμώσουμε την συμμαχία εργατών, μικρομεσαίων αγροτών και ΕΒΕ, για να την κουρελιάσουμε στην πράξη, όπως και τις αντιλαϊκές πολιτικές τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass