ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΙΤΙΚΗΣ – ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Διανεμήθηκαν τρόφιμα από τον Δήμο Τυρνάβου

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2016 22:53

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

 Πάνω από 800 κοτόπουλα, φασόλια, μακαρόνια, ζάχαρη και γάλα διένειμε, για άλλη μια φορά, ο Δήμος Τυρνάβου συνεχίζοντας τη διανομή στους απόρους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής ή και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) τού ευρύτερου  Δήμου Τυρνάβου Στο χώρο των εγκαταστάσεων του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου, έναντι Αγίου Γεωργίου, από την προϊσταμένη του Οργανισμού κ. Θεολογία Κοκότη – Ταμπόση, τα στελέχη του και την αρωγή της προέδρου κ. Φανής Μπίλιου – Λαγκιόλη διανεμήθηκαν τα χορηγούμενα είδη χωρίς προβλήματα.

Μιλώντας για το πρόγραμμα και όλη τη διαδικασία η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου κ. Φανή Μπίλιου – Λαγκιόλη τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική βοήθεια για τους μη έχοντες και ο Δήμος Τυρνάβου θα συνεχίσει να συμβάλει στην υλοποίηση των προγραμμάτων αυτών παράλληλα με άλλες δράσεις και τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η κ. Μπίλιου ευχαρίστησε επίσης τις εργαζόμενες υπαλλήλους του Οργανισμού καθώς και εργαζομένους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass