ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ

Στον Άγιο Αχίλλιο το λείψανο της Οσίας και Θαυματουργού Σοφίας

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2016 0:54

 

Μεγαλοπρεπώς υπεδέχθη ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Αχιλλίου χθες το απόγευμα το ιερό και χαριτόβρυτο λείψανο της Οσίας και Θαυματουργού Σοφίας, της ασκήτριας της Κλεισούρας, της Καστοριάς, μετά την παραμονή της στην ενορία του Ευαγγελισμού της Ροδιάς. Πλήθη πιστών χριστιανών, πληθώρα αναγνωστών, ιεροψαλτών και ιεροπαίδων, σύσσωμος ο ιερός κλήρος της περιοχής και ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος υπεδέχθησαν εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές, το ιερό και χαριτόβρυτο άγιο λείψανο της νέας θαυματουργού αγίας των ημερών μας. Εν συνεχεία τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός, ενώ το εορταστικό πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί θα τελεσθεί παράκληση και Αγιασμός, στις 6 το απόγευμα Μέγα Απόδειπνο και στις 7.30 το βράδυ η παράκληση του Αγίου Λουκά. Την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 7.30 το πρωί Ακολουθία (όρθρος και ώρες Α’,Γ’ και Στ’), στις 11.30 το πρωί παράκληση, στις 6 το απόγευμα προηγιασμένη θεία λειτουργία και στις 8 το βράδυ, το Μέγα Απόδειπνο, οπότε και θα αναχωρήσει η τιμία χείρα για την Καστοριά. Ο Ναός θα είναι ανοιχτός καθημερινά από 7.30 το πρωί έως 10 το βράδυ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass