ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Σημαντική βοήθεια σε 350 οικογένειες

* Πέτυχε το «Τραπέζι του πολίτη»

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2015 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:38

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Το «Τραπέζι του Πολίτη» ήταν μια από τις σημαντικές παρεμβάσεις μέσα στις γιορτές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργεί υπό την εποπτεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου.

Με πρωτοβουλία της προέδρου του Οργανισμού κ. Φανής Μπίλιου – Λαγκιόλη, της διοίκησης και των εργαζομένων σ’ αυτόν, το προηγούμενο γιορτινό διάστημα έγινε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε περισσότερες από τριακόσιες πενήντα οικογένειες σε Τύρναβο, Αμπελώνα, Δαμάσι, Αργυροπούλι, Βρυότοπο, Αγία Σοφία, Πλατανούλια, Δένδρα, Δελέρια και Ροδιά.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου στόχος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τυρνάβου είναι να βοηθούνται οικογένειες και μοναχικά άτομα που έχουν πραγματική ανάγκη όχι μόνο τις γιορτές αλλά σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε κανένας να μην είναι αβοήθητος και όλοι όσοι πραγματικά πάσχουν να έχουν ένα χέρι βοήθειας και ένα πιάτο ζεστό φαγητό.

Σύμφωνα με την κ. Μπίλιου, σε δεύτερη φάση στόχος είναι σε συνεργασία με την υπεύθυνη κοινωνική λειτουργό να υπάρξει επαφή με όλους εκείνους τους συνδημότες που έχουν κάνει σχετικές αιτήσεις, έτσι ώστε να ικανοποιούνται στο έπακρο οι πραγματικές ανάγκες.

Τέλος ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Τυρνάβου σε συνεργασία με τον Δήμο Τυρνάβου, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων προσπαθεί για τη μέγιστη προσφορά στους πολίτες του Δήμου Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass