ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ PORSCHE ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ

Αφαίρεσε πινακίδες για να πάρει… κοτόπουλο!

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 0:16

 

Έναν… ξεχωριστό τρόπο σκέφθηκε Λαρισαίος προκειμένου να σταθμεύσει, όντως προσωρινά, το αυτοκίνητό του σε πεζόδρομο και να μην υποστεί τις συνέπειες της τροχονομικής παράβασης. Αφού «ανέβηκε» με το αυτοκίνητό του στον πεζόδρομο, αφαίρεσε τις πινακίδες κυκλοφορίας, τις άφησε στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου (πορτ μπαγκάζ), πήγε σε ψητοπωλείο για τις αγορές του και επιστρέφοντας, «φόρεσε» τις πινακίδες και συνέχισε τον δρόμο του.

Με τους περαστικούς να μένουν… άφωνοι, καθώς δεν είναι δα και τόσο συνηθισμένο οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου να επινοεί τέτοιους τρόπους για να αποφύγει την κλήση της παράνομης στάθμευσης.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε, χθες, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Πανός και στη διασταύρωσή του με την οδό Φιλελλήνων. Μια παρέα, έξι συνολικά Λαρισαίων, που επέβαιναν σε δυο πολυτελή αυτοκίνητα (μια Porsche και ένα BMW τύπου jeep), στάθμευσαν προσωρινά πάνω στον πεζόδρομο της Πανός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων, στη θέα του δημοτικού αστυνόμου, σκέφθηκε να αφαιρέσει προσωρινά τις πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, αφού ενόψει ταξιδιού, έπρεπε να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του τις επόμενες ημέρες. Κάτι που δεν θα μπορούσε να πράξει στην περίπτωση βεβαίωσης της παράνομης στάθμευσης και της προβλεπόμενης αφαίρεσης πινακίδων.

Έτσι αφού αφαίρεσε μόνος του τις πινακίδες, τις τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ψητοπωλείο της οδού Πανός όπου και προμηθεύτηκε τρόφιμα. Σε λίγη ώρα επέστρεψε στο αυτοκίνητο, «φόρεσε» ξανά τις πινακίδες και μπήκε στο αυτοκίνητο για να συνεχίσει τη διαδρομή του.

Διερχόμενοι συμπολίτες, παραξενεύτηκαν ωστόσο από τη συμπεριφορά του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου και ενημέρωσαν την ΕΛ.ΑΣ. με αφορμή και το οξύ πρόβλημα των παράνομων σταθμεύσεων σε κεντρικούς πεζοδρόμους.

Έτσι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., λίγα λεπτά αργότερα, σταμάτησαν για έλεγχο τα δύο αυτοκίνητα, ενώ κινούνταν επί της οδού Φιλελλήνων.

Με τους έξι επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα, να προσάγονται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας για εξακρίβωση στοιχείων. Οι οδηγοί έδωσαν εξηγήσεις για την οδική τους συμπεριφορά και μετά τις απαραίτητες συστάσεις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Χωρίς επίσης να βεβαιωθεί κάποια τροχονομική παράβαση, καθώς – όπως προαναφέρθηκε – όταν εντοπίσθηκαν τα δύο πολυτελή αυτοκίνητα, έφεραν κανονικά τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass