ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ

Δέσμευση Μητσοτάκη στον Τύρναβο για την κατάργηση του φόρου στο κρασί

Δημοσίευση: 02 Απρ 2016 22:52

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, έναν από τους πλέον υγιείς συνεταιρισμούς της χώρας επισκέφθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Λάρισα.

Ο κ. Μητσοτάκης έγινε θερμά δεκτός από τον δραστήριο πρόεδρο του Οινοποιείου Τυρνάβου κ. Αγησίλαο Ραψανιώτη, τον γενικό διευθυντή κ. Βαγγέλη Σίκαλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού ενώ προηγουμένως συμμετείχε σε σύσκεψη με κύριο θέμα συζήτησης τη φορολόγηση του κρασιού. Ζήτημα που αφορά όχι μόνο την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, αλλά γενικότερα τον αμπελουργικό κόσμο της χώρας.

Στην εισήγησή του ο κ. Ραψανιώτης ανέπτυξε τις θέσεις του Οινοποιείου αλλά και γενικότερα τις θέσεις και την αντίδραση των αμπελουργών για το θέμα της φορολόγησης και ζήτησε, άμεσα η κυβέρνηση να πάρει πίσω αυτόν τον απαράδεκτο φόρο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πλήρως ενημερωμένος και γνώστης και για τα ζητήματα του αμπελουργικού και οινικού τομέα δεσμεύτηκε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός, αμέσως θα καταργήσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο κρασί θεωρώντας ότι αυτός είναι απαράδεκτος και πλήττει καίρια τον αμπελοοινικό τομέα της χώρας

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στο Οινοποιείο Τυρνάβου υποδέχτηκαν, μεταξύ άλλων ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νικόλαος Κατσαρός, οι βουλευτές και τομεάρχες του κόμματος κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Σάκης Παιδής, ο δημοτικός σύμβουλος Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Τυρνάβου κ. Ζήσης Παρλίτσης και πολλά στελέχη και φίλοι του κόμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass