ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΕ

Θρήνος για 52χρονο αγρότη από την Πρινιά

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:40

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Ν. Γουργιώτη

 

Ανείπωτος ο πόνος, ανείπωτη η θλίψη στην Πρινιά, αλλά και γενικότερα στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς, για τον θάνατο, που με άδικο και τραγικό τρόπο, βρήκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο 52χρονος Δημήτριος Στυλ. Ντανταλής, όταν κατά τη διάρκεια εργασίας συντήρησης και λίπανσης του – εν λειτουργία εκείνη τη στιγμή – γεωργικού του ανελκυστήρα πιάστηκε το κασκόλ που φορούσε από τον δυναμοδότη, τον άξονα δηλαδή που μεταδίδει την περιστροφική κίνηση σε συνδεδεμένα πίσω από το τρακτέρ γεωργικά μηχανήματα, περισφίγγοντας και εγκλωβίζοντάς τον σ’ αυτόν.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει το τέλος που έλαχε η μοίρα σε έναν άνθρωπο που πιθανότατα στη ζωή του είχε επαναλάβει τη συγκεκριμένη διαδικασία δεκάδες φορές.

Το συμβάν έφερε τον θρήνο στην οικογένειά του, ενώ, από την ώρα που έγινε γνωστό, μονοπώλησε φυσικά τις συζητήσεις στην τοπική κοινωνία. Ο άτυχος 52χρονος έχαιρε μεγάλης εκτίμησης από όσους τον γνώριζαν. Ήταν άνθρωπος καλός, ευγενικός, τυπικός στις υποχρεώσεις του, πολύ εργατικός και εξαίρετος οικογενειάρχης. Πέρα από τη συστηματική ενασχόλησή του με τη γεωργία, διατηρούσε και το μοναδικό καφενείο του χωριού του. Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Φανή και τα δύο ενήλικα παιδιά του, Στέλιο και Κλέαρχο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Δευτέρα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μοδέστου στην Πρινιά, στις 4 μ.μ. Ακριβώς δηλαδή δύο εικοσιτετράωρα από τον θάνατό του, αφού έπρεπε να προηγηθεί η νεκροψία – νεκροτομή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass