ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ

Πρόβλεψη για τους βρεφονηπιακούς

Δημοσίευση: 07 Απρ 2016 0:46

 

Με τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων Δημήτρη Δεληγιάννη συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Δημήτριο Γκόβαρη και το μέλος του ΔΣ Δήμητρα Αποστολοπούλου.

Όπως σημειώνεται από τον Σύλλογο «η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, και ο κ. Δεληγιάννης ευχήθηκε στα μέλη του συλλόγου να ευοδωθεί το έργο του νέου συμβουλίου που πρόσφατα συγκροτήθηκε.

Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία στο επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD) καθώς και για μελλοντική συνεργασία, που θα αποσκοπεί κυρίως στην υποστήριξη των ευπαθών τρίτεκνων οικογενειών από εν λόγω πρόγραμμα.

Παράλληλα ο κ. Δεληγιάννης ανακοίνωσε ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου έχει έτοιμη πρόταση να καταθέσει για την τρίτεκνη οικογένεια όσον αφορά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι θα περιέχει τη μοριοδότηση του τρίτου παιδιού και σε περίπτωση ισοβαθμίας θα προηγείται το παιδί της τρίτεκνης οικογένειας. Τα μέλη ευχαρίστησαν τον αντιδήμαρχο και του ευχήθηκαν για ευόδωση των στόχων του ευχόμενοι, παράλληλα, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass