«Όψιμο και υποκριτικό το ενδιαφέρον βουλευτών του ΠΑΣΟΚ»

Δημοσίευση: 13 Απρ 2016 11:16

Ως λόγια περιττά και υποκριτικά, κυρίως για το φαίνεσθε, χαρακτηρίζει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας την απάντηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τους άνεργους του Σ/Μ Λάρισα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής :

«Καλημέρα Γιάννη», «κουκιά σπέρνω» είναι η απάντηση της Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ, στην καταγγελία του ΕΚΝΛ, για το όψιμο και υποκριτικό ενδιαφέρον βουλευτών του, ανάμεσά τους και του κ. Κεγκέρογλου, πρώην υφυπουργού εργασίας, για το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ προς τους απολυμένους των Σ-Μ Λάρισα.

Αφού λοιπόν ενδιαφέρονται τόσο πολύ και ειλικρινά για τους απολυμένους των Σ-Μ Λάρισα, ας μας εξηγήσουν γιατί δεν έδωσαν το έκτακτο βοήθημα των 1.000 ευρώ, στους απλήρωτους για 14 μήνες και υποψήφιους τότε προς απόλυση εργαζόμενους των Σ-Μ Λάρισα, όπως είχαν υποσχεθεί, δια στόματος του ίδιου του υφυπουργού εργασίας κ. Κεγκέρογλου, όταν ήταν στην συγκυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ και μάλιστα μετά από 2 συναντήσεις στο υπουργείο εργασίας με γραπτό αίτημα του ΕΚΝΛ και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων;

Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Και αν δεν έχεις κάνει όταν είχες την δυνατότητα, είναι λόγια περιττά και υποκριτικά και κυρίως για το φαίνεσθε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass