Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

«Ένα είναι σίγουρο κ. Κολλάτε, δεν θα είστε ξανά δήμαρχος»

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2016 0:14

 

«Καλωσορίζουμε τον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο στην πραγματικότητα και τον παραπέμπουμε στην υπεύθυνη του προγράμματος για το Κτηματολόγιο κ. Δαραλιώτη για να ενημερωθεί για την καθημερινή επικοινωνία που είχα μαζί της και τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα, ώστε να την πίσω για την αναγκαιότητα λειτουργίας γραφείου κτηματολογίου και στο Συκούριο».

Με αυτά τα λόγια απαντά στον δήμαρχο Τεμπών κ. Κολλάτο, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών Γιώργος Μανώλης, σχετικά με την διεκδίκηση της «πατρότητας» λειτουργίας γραφείου κτηματολογίου και στο Συκούριο.

Αναλυτικότερα ο κ. Μανώλης υποστηρίζει τα εξής:

«Έκπληξη προκαλεί για μία ακόμη φορά το παραλήρημα του δημάρχου Τεμπών κ. Κολλάτου που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο μας κατηγορεί ότι οικειοποιούμαστε κάτι που εκείνος κατάφερε! Αναρωτιόμαστε πραγματικά είναι δυνατόν; Ζούμε στον ίδιο δήμο, συμμετέχουμε στα ίδια δημοτικά συμβούλια, μιλάμε την ίδια γλώσσα; Έχουμε χάσει το μέτρο της σοβαρότητας. Τι στο καλό συμβαίνει; Επειδή ο κ. Κολλάτος ξεχνάει εσκεμμένα τα γεγονότα ή μάλλον θυμάται αυτά που θέλει και τον συμφέρουν, να του θυμίσω τα εξής: Πρώτον στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 10-9-2015 ο ίδιος (ο κ. Κολλάτος) και οι δημοτικοί του σύμβουλοι αποφάσισαν για τους δικούς τους γνωστούς – άγνωστους λόγους να παραχωρήσουν δωρεάν την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στον Πυργετό στην Κτηματολόγιο Α.Ε. για να λειτουργήσει το γραφείο κτηματολογίου, ενώ η πρόταση μας ήταν να λειτουργήσει γραφείο κτηματολογίου κάπου, ώστε οι αποστάσεις να είναι ίσες για να μην υπάρχει ταλαιπωρία των δημοτών μας. Ξαφνικά, μετά από πέντε μήνες τον Φεβρουάριο του 2016, όπως ο ίδιος (ο δήμαρχος) ομολογεί, «ξύπνησε» και ανακάλυψε την ύπαρξη πολλών δικαιωμάτων και την γεωμορφολογία του δήμου μας. Τον καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα! Δεύτερον στην πρόσφατη ενημερωτική εκδήλωση για το κτηματολόγιο που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Μακρυχώρι, απουσία (δικαιολογημένη) του δημάρχου κ. Κολλάτου, η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Δαραλιώτη αναφέρθηκε για την καθημερινή επικοινωνία που είχα μαζί της και τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανα, ώστε να την πίσω για την αναγκαιότητα λειτουργίας γραφείου κτηματολογίου και στο Συκούριο. Ίσως οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοί σας δήμαρχε δεν σας ενημέρωσαν, για αυτό δικαιολογώ την άγνοια των προσπαθειών μας. Αυτή είναι η πραγματικότητα δήμαρχε σας αρέσει, δεν σας αρέσει και δεν σας τιμά να θεωρείτε απαξιωτική κάθε προσπάθεια της αντιπολίτευσης και να τα θέλετε όλα δικά σας. Τελειώνοντας θέλω να επισημάνω κατηγορηματικά ότι δεν είναι στις προθέσεις μας και στην αυτοδιοικητική μας κουλτούρα να οικειοποιούμαστε προσπάθειες και επιτυχίες άλλων. Όσον αφορά για την αναφορά του κ. Κολλάτου στο θέμα των αυτοδικοικητικών εκλογών του 2019, έχω να πω, πρώτα να είμαστε όλοι υγιείς, δεύτερον ο πολιτικός χρόνος είναι μεγάλος για να γνωρίζουμε ποιος θα είναι επικεφαλής της παράταξής μας και τρίτον για ένα είμαι σίγουρος κ. Κολλάτε, ότι δεν θα είστε ξανά δήμαρχος Τεμπών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass