ΛΑΜΠΡΟΣ ΖΑΡΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ:

«Άνθρακες ο θησαυρός» κ. Μανώλη

* Συνεχίζεται η αντιπαράθεση στο Δήμο Τεμπών

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2016 1:40

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Σε μια περίοδο μακριά από αντιπαραθέσειςενόψει δημοτικών εκλογών οι οποίες θα πραγματοποιηθούν σε τρία και κάτι χρόνια, στο Δήμο Τεμπών συνεχίζεται μια έντονη πολιτική και παράλληλα αυτοδιοικητική «κόντρα» μεταξύ μείζονος μειοψηφίας και δημοτικής αρχής.

Μετά από μια σειρά έντονων αντιπαραθέσεων που είδαν το φώς της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με ανταλλαγή επιστολών της μείζονος μειοψηφίας και της δημοτικής αρχής, κάποια μέτρα σωλήνας άρδευσης στην Ελάτεια κορυφώνουν την αντιπαράθεση αυτή.

Σε συνέχεια της παρέμβασης του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του κ. Γιώργου Μανώλη χθες στη στήλη «Ψιθυριστά» και τις αιχμές που αφήνει για πρόσωπα που δεν είναι μέλη του Δημοτικού συμβουλίου ή της ΔΕΥΑΤ «φωτογραφίζοντας» τον κ. Λάμπρο Ζάρρα, εκλεγμένο πρόεδρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠ, υπάρχει άμεση απάντηση από τον κ. Λάμπρο Ζάρρα.

Με δήλωσή του στην «Ε» ο κ. Ζάρρας απευθυνόμενος στον κ. Μανώλη σημειώνει αρχικά: «Κύριε Μανώλη, κακώς δεν αναφέρετε το όνομά μου

Οι αναγνώστες και οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν.

Αρχικά να σας θυμίσω ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών και με τη δική σας ψήφο, εγώ ο μη εκλεγμένος έχω ορισθεί πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ.

Στα πλαίσια αυτών των αρμοδιοτήτων έχω μάθει να λειτουργώ και να εργάζομαι, όπως άλλωστε και όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού του δημάρχου του Δήμου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου.

Σκοπός μας είναι να δίνουμε λύσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Επίσης είμαι μόνιμος κάτοικος της Ελάτειας του Δήμου Τεμπών και όχι επισκέπτης όπως εσείς.Άρα έχω πλήρη γνώση των καθημερινών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.

Η παντελής απουσία του εκλεγμένου με τον συνδυασμό σας προέδρου της Τοπικής Κοινότητας αναγκάζει εμάς τους κατοίκους αλλά και το μέλος του τοπικού συμβουλίου κ. Θεόδωρο Ζάρρα να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες, για το καλό του τόπου μας.

Ενημερώνω λοιπόν και εσάς, κ. Μανώλη, αλλά και τους αναγνώστες της έγκριτης εφημερίδας, της «Ελευθερίας», ότι τα υλικά άρδευσης δόθηκαν με εντολή του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΤ κ. Ι. Αργυρίου και του μέλους του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ κ. Αχ. Διψάνα και όχι αυθαίρετα. Συγκεκριμένα, τα υλικά αυτά, είναι για την επέκταση του αρδευτικού αγωγού που επί της δικής σας θητείας το αφήσατε μισό (γιατί μάλλον δεν ήταν της αρεσκείας σας ).

Σε ότι αφορά το χώρο που «ανακαλύψατε» τα αρδευτικά υλικά, αυτά τοποθετήθηκαν εκεί προσωρινά για λόγους ασφάλειας μέχρι το συνεργείο της ΔΕΥΑΤ να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους.

«Άνθρακες ο θησαυρός» κ. Μανώλη.Συνεχίστε εσείς τις επισκέψεις σας κάθε Τρίτη στο χωριό μας, την Ελάτεια. Χρησιμοποιείστε το Κοινοτικό Κατάστημα της Ελάτειας σαν πολιτικό σας γραφείο.

Που ξέρετε μπορεί να έχετε και άλλες παρόμοιες «επιτυχίες»», καταλήγει ο Λάμπρος Ζάρρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass