Μάξιμος: Ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε την κότα με τα χρυσά αυγά!

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2015 23:06 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

 

Την προχειρότητα του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε ο Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μιλώντας σε ΛιβάδιΚαλύβια και Καλλιθέα μετά τις δηλώσεις της κ. Ραχήλ Μακρή.

Όπως χαρακτηριστικά είπε «ο ΣΥΡΙΖΑ μοιάζει με θίασο που αυτοσχεδιάζει στην πλάτη της χώρας. Οι απίθανες δηλώσεις των στελεχών του επιβεβαιώνουν ότι δεν έχουν πρόγραμμα. Δεν έχουν όχι σχέδιο Β, ούτε στοιχειώδη μπούσουλα για την επόμενη μέρα. Είναι όλα στο πόδι. Το δήθεν πρόγραμμά τους είναι λαϊκισμός φθηνότερος του «λεφτά υπάρχουν». Βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγά. Μάθαμε επιτέλους το μυστικό τους σχέδιο. Το αποκάλυψε η κ. Ραχήλ Μακρή. Θα τυπώσουν 100 δις. Υπόσχονται να κόψουν δισεκατομμύρια στο νομισματοκοπείο και τα μοιράζουν…».

Κάνοντας αυτοκριτική ο κ. Χαρακόπουλος είπε ότι «ο ελληνικός λαός, αντιλαμβάνεται ότι άλλο ο λάθος δρόμος και άλλο τα λάθη σε ένα σωστό δρόμο. Δεν κινδυνολογούμε, έχουμε δημοκρατικό καθήκον να προειδοποιήσουμε. Όσοι λένε δεν έχουν να χάσουν τίποτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν να χάσουν πολλά. Η καταστροφή δεν θα είναι μερική, δεν θα είναι παροδική, θα είναι ολική και διαρκής. Τώρα αρχίσαμε κάτι να διορθώνουμε, ήταν μια αρχή. Αν έλθει ο ΣΥΡΙΖΑ  χωρίς σχέδιο, θα είναι το τέλος».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass