Γιορτάστηκε ο Άγιος Αθανάσιος στα Δένδρα

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2015 17:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:51

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Με επισημότητα  και θρησκευτική ευλάβεια ο δήμος Τυρνάβου, το δημοτικό διαμέρισμα Δένδρων  και η τοπική εκκλησία γιόρτασαν, τον προστάτη των Δένδρων Άγιο Αθανάσιο.Xθές, παραμονή της γιορτής τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός με θείο κήρυγμα. Σήμερα Κυριακή, ανήμερα της γιορτής, πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία, με αρτοκλασία. Τον Θείο λόγο κήρυξε  ο  ιεροκήρυκας της μητρόπολης αρχιμανδρίτης π. Κύριλλος  Ιατρός ενώ την ευθύνη για τις θρησκευτικές εκδηλώσεις είχε ο  προϊστάμενος του ναού π. Άγγελος  Ράπτης.

Στη συνέχεια έγινε περιφορά της εικόνας του Αγίου στο κέντρο του χωριού. Ακολούθησε αρτοκλασία και στη συνέχεια δεξίωση.

 Και φέτος λόγω της αργίας της Κυριακής αλλά  και με τη βοήθεια του καλού καιρού η συμμετοχή των κατοίκων του χωριού, του δήμου Τυρνάβου αλλά ακόμη και της Λάρισας ήταν πολύ μεγάλη.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων  ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Δένδρων κ. Χρήστος Δ. Τασιούλας, ο τοπικός σύμβουλος κ.  Δημήτρης Γκουντελίτσας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Φαλάνης κ.  Χρήστος Γκανάτσιος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Άργισσα»   και μέλος της διοίκησης του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Τυρνάβου κ. Δημήτρης Τζάρτζας, ο πρώην κοινοτάρχης Δένδρων κ. Αντώνης Μπαντραλέξης και πλήθος κόσμου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass