ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΩΝ» ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συμφωνούν ότι …διαφωνούν!

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2015 18:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Ανέκαθεν ο Τύρναβος  και σε προεκλογικές περιόδους φημίζονταν για την έντονη πολιτική αντιπαράθεση ,τις μνημειώδεις συζητήσεις στα γνωστά στέκια της κεντρικής πλατείας, αλλά και ευρύτερα. Αντιπαραθέσεις, από τη δεκαετία του 1950 που συνεχίζονται αμείωτα και σήμερα με τους «δημογέροντες» κάθε εποχής  να συμφωνούν σε ένα πράγμα, ότι δηλαδή πολιτικά διαφωνούν.

Και στην εκλογική αναμέτρηση της ερχόμενη Κυριακής, έντονο το ενδιαφέρον Τυρναβιτών, οι οποίοι διαμένουν σε άλλες περιοχές της χώρας και επέλεξαν  με την ευκαιρία της  των εκλογών να επιστρέψουν στη γενέτειρα συνδυάζοντας τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία ευρισκόμενοι παράλληλα με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Τους Τυρναβίτες τους ενώνει η πατρίδα τους, και οι αναμνήσεις  από τα παιδικά χρόνια, συντροφιά  με το τσίπουρο Τυρνάβου πίνοντας «υπεύθυνα» και σε … λογικές  ποσότητες.

Παρά τις  κομματικές και πολιτικές διαφωνίες  η συζήτηση πάντα πολιτισμένα. Έτσι οι τωρινοί «δημογέροντες» του Τυρνάβου (φωτ.) συζητούν στην πλατεία περιμένοντας την μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, την Κυριακή των εκλογών, με σίγουρους νικητές την Δημοκρατία και τον πολιτισμό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass