Σημαντικές οι προσφορές των Αγιωτών στο νεοσυσταθέν Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 20:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:56

 

 

 (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 

Πολλές και σημαντικές οι προσφορές των Αγιωτών στο νεοσυστα­θέν Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγιάς και η Διαχειριστική Επι­τροπή αυτού αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση:

«Η Διαχειριστική Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες για τη συγκινητική αντα­πόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Αγιάς για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

Η προσέλευση και προσφορά του κόσμου ήταν συγκινητική και αξιέπαινη, καθώς με τη δική τους βοήθεια καταφέραμε να συγκεντρώ­σουμε αρκετά βασικά είδη διατροφής, τα οποία θα διανεμηθούν διαμέ­σου του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Θέλουμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, μα­θητές, γονείς και εκπαιδευτικούς του Γενικού Λυκείου Αγιάς που βοήθη­σαν να συλλέξουμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Η πρωτοβουλία και η εντυπωσιακή ανταπόκριση του κόσμου, δη­λώνουν έμπρακτα το συναίσθημα της αλληλεγγύης που χαρα­κτηρίζει τους δημότες μας. Εκτιμώντας ιδιαιτέρως τη σημαντική χορηγία των συνδημοτών μας και του Λυκείου της περιοχής μας, στη δύσκολη αυτή οικονομική περίοδο που διανύουμε, και αναγνωρίζοντας τη συμ­βολή στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, θεωρούμε υποχρέ­ωσή μας να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τους πολίτες και φο­ρείς του Δήμου Αγιάς για τις πολύτιμες δωρεές τους».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass