ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ – ΚΙΤΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Ι. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ

Σε καλό δρόμο οι λύσεις των προβλημάτων της Αλεξανδρινής

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2016 9:05

Του Κώστα Τσόλα

Τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη επισκέφθηκαν στην Αθήνα ο δήμαρχος Αγιάς και ο πρόεδρος του οικισμού της Αλεξανδινής κ. Αντώνης Γκουντάρας και κ. Ηλίας Κίτσος συνοδευόμενοι από το νομικό σύμβουλο του συλλόγου κ. Βασίλη Κούτα και τον προϊστάμενο Οικονομικών του Δήμου Αγιάς κ. Γιάννη Σπανό.

Η συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης για τα ζητήματα του οικισμού της Αλεξανδρινής διεξήχθη σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα με προσεκτική και λεπτομερή προσέγγιση στα μεγάλα και ιδιαίτερα προβλήματα του οικισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας δήλωσε ότι μετά τη μεγάλη κατάκτηση του ΣΧΟΟΑΠ για την Αλεξανδρινή τον Μάιο του 2014, σειρά παίρνουν τώρα προς επίλυση μια σειρά άλλων ζητημάτων. Ο κ. Γκουντάρας εξέφρασε την ελπίδα σε δρομολόγηση ουσιαστικών λύσεων.

Από την πλευρά του μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος του συλλόγου της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος εξέφρασε την ικανοποίησή του δεδομένου με τον κ. Δραγασάκη εξετάστηκαν, επιτέλους, όλες οι πτυχές των προβλημάτων του οικισμού και δρομολογήθηκαν ενέργειες για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Γεγονός στο οποίο συνέβαλλαν αποφασιστικά το Γραφείο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας όσο και οι βουλευτές του κόμματος στον νομό.

Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Κίτσο: «ο βαθμός προσπάθειας για λύσεις ανέβηκε. Σ’ αυτό το θετικό κλίμα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε όλα τα ζητήματα δουλεύοντας αποκλειστικά προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς εκπτώσεις και παρακάμψεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass