ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

«Κατασκήνωση στην πόλη» για μαθητές δημοτικών

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2016 9:23 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιουν 2016 2:10

 

Ο Δήμος Λαρισαίων, λαμβάνοντας υπόψη το έντονο ενδιαφέρον και τη μεγάλη ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων γονέων για τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα «Κατασκήνωση στην πόλη» για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο και κατανοώντας την ανάγκη εξυπηρέτησης των δημοτών της πόλης μας, ανακοινώνει τη συνέχιση υποβολής αιτήσεων έως την Πέμπτη 24 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (Ρούσβελτ και Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α) και ώρες 08:30-1:00 μ.μ.

Το πρόγραμμα, αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών, με σκοπό τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, τη σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομικές και οργανωμένες δραστηριότητες ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και δημιουργικό.

Για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων, με την υποστήριξη έμπειρων παιδαγωγών διαφόρων ειδικοτήτων θα λειτουργήσουν τα εξής προγράμματα: Αισθητικής αγωγής, αθλητικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι, λογοτεχνία, ζαχαροπλαστική, σκάκι, φυσικές επιστήμες, μουσική, ελεύθερο-ψυχαγωγικό παιχνίδι, εκδρομές πικ - νικ, «Γνωρίζω την πόλη μου και την ιστορία της».

Το πρόγραμμα θα υλοποιείται από 8 - 2:30 μ.μ. σε οκτώ σημεία της Λάρισας στους παρακάτω χώρους: Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Κωνσταντίνου (Ηρ. Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου), 11ο Δημοτικό Σχολείο (Πλάτωνος 32-Νέα Σμύρνη), ΚΔΑΠ (Γεωργιάδου 33-Αμπελόκηποι), Πολιτιστικό Κέντρο «Ι. Κράγια» (Χατζημιχάλη 62-Φιλιππούπολη), 4ο Δημοτικό Σχολείο (Κουμουνδούρου 17-19, Κέντρο), 44ο Δημοτικό Σχολείο (Αγίας Λαύρας 22- Ν.Πολιτεία), 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης (Κουλουψούζη 25), Πνευματικό Κέντρο Σ. Ζιαζιά (Ροδόπης 48).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει από 1/7/2016 έως 31/8/2016 (ώρες λειτουργίας θα είναι από 8.00 π.μ. - 2.30 μ.μ.) ενώ τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι: Εντυπη αίτηση, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (αυτεπάγγελτη αναζήτηση), ιατρική βεβαίωση παιδιού, εκκαθαριστικό, βεβαίωση εργασίας μητέρας, φωτοτυπία ταυτότητας του πατέρα, λοιπές βεβαιώσεις κοινωνικών κριτηρίων (π.χ. ΑΜΕΑ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass