ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντές του ΕΕΣ στο Φεστιβάλ Πηνειού

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 9:30

 

Το Σώμα Εθελοντών της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας , της Κοινωνικής Υπηρεσίας και Εθελοντών Σαμαρειτών –Διασωστών του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) συμμετείχαν και φέτος στο Φεστιβάλ Πηνειού, που διοργάνωσε ο Δήμος Λάρισας.

Συγκεκριμένα, λειτούργησε ενημερωτικό περίπτερο με σκοπό την προβολή του έργου των 3 υπηρεσιών του Ε.Ε.Σ., την ενημέρωση του κοινού για τον εθελοντισμό αλλά και την εγγραφή υποψήφιων εθελοντών. Επίσης, λειτούργησε Κινητή Παιχνιδιοθήκη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ε.Ε.Σ. για τα παιδιά που επισκέπτονταν τις εκδηλώσεις και συμμετείχαν στις διάφορες δραστηριότητες των οργανωτών, δημιουργική απασχόληση και συζήτηση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία υποστήριξε το ιατρείο του Φεστιβάλ Πηνειού, λειτούργησε πρόγραμμα «εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών» και ενημέρωσε τους πολίτες για τα εκπαιδευτικά προγράμματα Α’ Βοηθειών. Τέλος οι Σαμαρείτες παρείχαν υγειονομική κάλυψη σε όλη τη διάρκεια της Γιορτής Πηνειού, ενημέρωναν τους πολίτες για τις Α’ Βοήθειες και λειτούργησαν πρόγραμμα «εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών» σε συνεργασία με τη Νοσηλευτική Υπηρεσία του Ε.Ε.Σ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass