ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Οι Άγγλοι είπαν «όχι» και άνοιξαν τον δρόμο...

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 7:45



«Το brexit που τόσο έχει τρομάξει τους εγχώριους και διεθνείς ευρωλιγούριδες δεν ήρθε μόνο του. Είναι η κορύφωση μιας σειράς αντιδράσεων των λαών της Ευρώπης απέναντι στη συνεχόμενη καταπάτηση κάθε είδους δικαιωμάτων, ιστορίας και ιδιαιτερότητας, απέναντι στην τεχνοκρατική αντίληψη διακυβέρνησης που θέλει τον άνθρωπο κάτω από τους αριθμούς».
Αυτό προτάσσει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Λάρισας της Εθνικής Ενότητας, την οποία υπογράφει ο πρόεδρός της Κων/νος Νεοφώτιστος και στην οποία προστίθενται τα εξής: «Ναι, οι Άγγλοι το ξέρανε πως οικονομικά θα βγουν χαμένοι από το Brexit. Ναι, οι Άγγλοι το ξέρανε πως θα υπάρξουν προβλήματα γεωπολιτικά, εθνικά και κοινωνικά αν βγουν από ένα τρόπο ζωής σχεδόν πενήντα ετών. Δεν είπαν όχι γιατί περιμένουν καλύτερες μέρες, τα δύσκολα είναι μπροστά τους. Είπαν όχι γιατί η Ευρώπη που βρέθηκαν δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που μπήκαν. Είπανε όχι γιατί στην πρωτεύουσά τους έγιναν μειοψηφία και δε θέλουν να γίνει αυτό και στην υπόλοιπη χώρα τους. Είπανε όχι γιατί σε αντίθεση με εμάς, δεν ξεχνούν και δεν τρώνε σανό. Γιατί δε νικήσανε δύο φορές τους Γερμανούς τον περασμένο αιώνα για να τους δουν τώρα κυβερνήτες τους.
Είπανε «όχι» και βάλανε τον κόσμο σε μια καινούρια τροχιά. Ένα κύμα φουσκώνει σε όλη την Ευρώπη, από το Νότο ως το Βορά κι από την Ανατολή ως τη Δύση ένα κύμα, ένα κύμα που θα σαρώσει του σχεδιασμούς των τεχνοκρατών. Εμείς ως Εθνική Ενότητα το καλωσορίζουμε.
Είναι πολλοί οι κίνδυνοι, πολλές οι δυσκολίες, αλλά η ελευθερία δεν ήταν ποτέ μια εύκολη κατάκτηση. Κάποτε το ξέραμε, καιρός να το ξαναθυμηθούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass