ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

«Όχι» στο κλείσιμο του Υποθηκοφυλακείου

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2016 10:36

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Αναστατωμένη και η τοπική κοινωνία του Τυρνάβου από την πληροφορία που χθες είδε μέσω της «Ε» το φως της δημοσιότητας για την πιθανή κατάργηση, αν έτσι ψηφίσει τελεσίδικα η Βουλή, του Υποθηκοφυλακείου Τυρνάβου. Αρνητικά βλέπουν την εξέλιξη αυτή και οι κάτοικοι του Αμπελώνα αλλά και των χωριών του Τυρνάβου οι οποίοι στην περίπτωση της κατάργησης του Γραφείου Τυρνάβου θα πρέπει και εκείνοι να μετακινούνται για τις όποιες εργασίες τους στη Λάρισα.

Η αρνητική αυτή εξέλιξη έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στον Τύρναβο λειτουργεί Γραφείο για το Εθνικό Κτηματολόγιο όπου οι πολίτες πρέπει στις συναλλαγές τους με αυτό να έχουν συνεργασία και με το Υποθηκοφυλακείο.

Χθες μιλώντας στην «Ε» ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης εξέφρασε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην περίπτωση που τελικά το προταθέν νομοσχέδιο ψηφιστεί και καταργήσει το Υποθηκοφυλακείο Τυρνάβου και στους άλλους περιφερειακούς Δήμους του νομού. Ο κ. Σαρχώσης σημειώνει ότι μια τέτοια εξέλιξη θα έχει συνέπειες στους συνδημότες και θα δημιουργήσει νέες συνθήκες ταλαιπωρίας.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου θα θέσει το θέμα σε όλα τα επίπεδα, στην ΠΕΔ, αλλά και στη συνέλευση της ΚΕΔΕ την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Ιδιαίτερα καυστικός ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου και δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Ψύρρας, ο οποίος περιπαικτικά αναφέρεται στην παρουσία το προηγούμενο διάστημα του γενικού γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα ή αλλιώς όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: «άλλο ένα κομματικό φερέφωνο» να δηλώνει: «Αλλάζουμε τη χώρα, φέρνουμε τη νέα μεταπολίτευση».

Και ο κ. Ψύρρας συνεχίζει στην «Ε»: «Πριν ο πολίτης να καταλάβει τι γίνεται κλείνουν το Υποθηκοφυλακείο Τυρνάβου, αλλά και των άλλων περιφερειακών πόλεων του νομού. Καταστρέφουν δηλαδή την ύπαιθρο και την τοπική αγορά ενισχύοντας το αδηφάγο κέντρο.

Και ο κ. Ψύρρας καταλήγει: «Πρόκειται για άσκεφτες ενέργειες από ανεγκέφαλους που βάζουν φραγμούς στην τοπική κοινωνία και δημιουργούν επιπλέον μεγάλη ταλαιπωρία σε όλο τον κόσμο.

Ευτυχώς έχουμε τον πρωθυπουργό μας να δηλώνει αν θέλουμε Ευρώπη των τραπεζών ή Ευρώπη των λαών. Τον λαό πάντως ξέρουμε πού τον έχει γράψει. Ντροπή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass