ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ Ν. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Χορηγός ρεύματος σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ο Δήμος Ελασσόνας;

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2016 8:09

Τη λειτουργία τριών ραδιοφωνικών σταθμών στο σημείο της Μελούνας, οι οποίοι χρησιμοποιούν δημοτικό ρεύμα και δεν διαθέτουν ιδιωτικές παροχές ηλεκτρικού ρεύματος ο καθένας από αυτούς, όπως θα όφειλαν βάσει του νόμου, κατήγγειλε στον πρόσφατο απολογισμό έργου της δημοτικής αρχής Ελασσόνας, ο δικηγόρος Γιάννης Χελιδώνης.

Όπως υποστήριξε ο κ. Χελιδώνης στη δημόσια παρέμβασή του και απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, εκπροσωπώντας μια ετερόρρυθμη εταιρία, η οποία εκμεταλλεύεται ραδιοφωνικό σταθμό στη Λάρισα, «αυτό που συμβαίνει λοιπόν τελικά και διαπιστώσαμε και δυστυχώς ισχύει, είναι ότι ο Δήμος επί πολλά χρόνια και όχι μόνο κατά τη δικιά σας θητεία φυσικά, ρευματοδοτεί τρεις ιδιωτικές επιχειρήσεις, τους χορηγεί δηλαδή το βασικό τους λειτουργικό έξοδο. Το ζήτημά μας, δεν είναι ούτε να αναζητήσουμε ευθύνες στη δημοτική αρχή - η οποία είναι πολύ πιθανόν να μη γνώριζε και να μη γνωρίζει μέχρι σήμερα για τη συγκεκριμένη κατάσταση εκεί - και φυσικά το μέλημά μας δεν είναι να διακόψουμε τη λειτουργία καμιάς ομοειδούς επιχειρήσεως. Δεν θέλουμε να στερήσουμε το ψωμί από κανέναν, δεν είναι αυτό το μέλημά μας, το τονίζω και το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθώ. Αυτό που εμείς επιζητούμε είναι ο ανταγωνισμός, ο υγιείς ο θεμιτός και ο νόμιμος, να ισχύει να υπάρχει να γίνεται επί ίσοις όροις. Δεν είναι δυνατόν ο δικός μου ο εντολέας να πληρώνει 6.000 ευρώ ρεύμα το τετράμηνο και τρεις ανταγωνιστές του, να έχουν τον Δήμο χορηγό στην κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό που ζητάω είναι να τους χορηγήσετε μια προθεσμία τους ανθρώπους αυτούς, να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έχουν το δικαίωμα απ’ τον νόμο, να αποκτήσουν ο καθένας τη δική του παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να αποκατασταθεί η ισότητα, η ισονομία και ο υγιής και θεμιτός ανταγωνισμός».

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Ν. Ευαγγέλου δήλωσε άγνοια για το θέμα, δεσμεύτηκε ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες θα το ελέγξουν άμεσα και πως όπου μπορεί να αποκατασταθεί το δίκαιο, θα αποκατασταθεί», ενώ η νέα συνάντηση των δύο πλευρών ορίστηκε για την προσεχή Τρίτη.

Τέλος με ανακοίνωσή του, το Ράδιο Ελασσόνα διευκρινίζει ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στους προναφερόμενους ραδιοφωνικούς σταθμούς, καθώς διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Βερδικούσια Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass