ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Κλοπές νερού με παράνομες συνδέσεις

* Αμεση η παρέμβαση του Οργανισμού σε τέτοια φαινόμενα

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2016 8:50

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Φαινόμενα κλοπής νερού παρατηρούνται σε γεωτρήσεις του δικτύου του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου με έδρα τον Αμπελώνα στην περιοχή της Γιάννουλης όπου γεωτρήσεις βρίσκονται μέσα ή κοντά σε κατοικημένες περιοχές. Επίσης στην ίδια περιοχή υπήρξαν περιπτώσεις και ρευματοκλοπής από τις γεωτρήσεις ωστόσο αυτές έγιναν αντιληπτές από συνεργεία της ΔΕΗ το προηγούμενο διάστημα και μετά από ενέργειες οι ρευματοκλοπές μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν υφίστανται.

Αρδευτές από την περιοχή Γιάννουλης καταγγέλλουν στη διοίκησή του παρόμοια φαινόμενα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην ομαλή άρδευση των χωραφιών τους αφού το νερό είναι λιγότερο από αυτό που θέλουν για να ποτίσουν σωστά και χωρίς προβλήματα.

Μιλώντας χθες στην «Ε» ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου κ. Σωτήρης Τζιούφας δήλωσε άγνοια για τις καταγγελίες. Καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα υδατοκλοπής όπως και αυτά της ρευματοκλοπής παλιότερα. Ο κ. Τζιούφας σημείωσε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια οι ΤΟΕΒ της περιοχής είναι θύματα κλοπών γενικότερα. Οι απώλειες είναι μεγάλες από την κλοπή χαλκού, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούνται στην άρδευση τεράστια. Ωστόσο δεν είναι δυνατόν ο Οργανισμός να δεχθεί και κλοπές νερού από γειτνιάζοντες στις γεωτρήσεις. Για τον λόγο αυτό καλεί τους αρδευτές που έχουν υπόψη τους παρόμοια περιστατικά να τα καταγγείλουν στο Οργανισμό ώστε εκείνος να παρέμβει και να διακόψει τις τυχόν παράνομες συνδέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass