ΕΠΕΣΕ ΧΘΕΣ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ

Λαϊκό γλέντι και θέατρο στην Τερψιθέα

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2016 10:36

Επεσε χθες η αυλαία των τριήμερων εκδηλώσεων στην Τερψιθέα, προς τιμή της Παναγίας των Βλαχερνών, με θεατρική παράσταση από το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας με την κωμωδία του Δημ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», ενώ προχθές, Σάββατο βράδυ, η πλατεία του χωριού, έσφυζε από ζωή και γέμισε μουσικές νότες, με το λαϊκό γλέντι που πραγματοποιήθηκε, με ζωντανή ορχήστρα και πλούσιο φαγητό και ποτό.

Στη διάρκεια του εορτασμού , όπου έγιναν πλούσιες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις παρατηρήθηκε μεγάλη συμμετοχή κόσμου, η οποία …ζωντάνεψε την καθημερινότητα τηςΤερψιθέας, με τους διοργανωτές τους να έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον κατοίκων της περιοχής και να προσφέρουν ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα με κύριο οργανωτή φορέα τη δημοτική κοινότητα Τερψιθέας, συνεργάστηκαν για την υλοποίησή τους ο Μορφωτικός Σύλλογος Τερψιθέας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Τερψιθέας, ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Τερψιθέας, ο Σύλλλογος Φίλων Περιβάλλοντος «Δάφνη», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Τερψιθέας, ο Αθλητικός Όμιλος «Μαχητής» και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου, με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass