ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

Δύσκολη η επιστροφή από τα παράλια της Αγιάς

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2016 9:30
Φωτό αρχείου Φωτό αρχείου

 

Μποτιλιάρισμα το οποίο κράτησε για αρκετή ώρα σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στον επαρχιακό δρόμο Αγιοκάμπου-Αγιάς, καθώς το μεγάλο κύμα των επισκεπτών που βρέθηκαν στα παράλια αποφάσισε να επιστρέψει στη βάση του, την ίδια ώρα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί μεγάλη ουρά αυτοκινήτων, ενώ σε κάποια σημεία ορισμένα ακινητοποιήθηκαν για λίγο.

Περίπου στις 7 και ελέω του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό του Euro, η επιστροφή των εκδρομέων υπήρξε μαζική, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των οδηγών και των οικογενειών τους. Υπήρξαν δε και αυτοί που παρέμειναν στα παράλια της Αγιάς μέχρι και την λήξη του ματς, με αποτέλεσμα η κίνηση στο επαρχιακό δίκτυο να είναι αυξημένη μέχρι τα μεσάνυκτα.

Αντίθετα πιο ομαλή ήταν η επιστροφή των εκδρομέων από την κοιλάδα των Τεμπών, καθώς αυτή την φορά υπήρξε -από νωρίς και με μεγάλη δύναμη ανδρών- παρουσία της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων σε όλα τα δύσκολα σημεία της κοιλάδας και με τις κατάλληλες παρεμβάσεις η κίνηση γίνονταν με χαμηλές ταχύτητες μεν, κανονικά δε. Στην ήρεμη επιστροφή των λουομένων συνέβαλε και η προνοητικότητα αρκετών να γυρίσουν στην πόλη, νωρίς το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass