Προβληματισμένος αλλά όχι ανήσυχος ο Γκουντάρας

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2016 13:53

* ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάθε ενδεχόμενο να ανοίξει το χωροταξικό στον Καλλικράτη, παρότι είναι ειλημμένη η απόφαση να προχωρήσουν θεσμικές αλλαγές στο ισχύον νομικό καθεστώς.

Οι διαβεβαιώσεις δόθηκαν με αφορμή τις αποσχιστικές τάσεις κατοίκων του πρώην Δήμου Ευρυμενών που επιθυμούν να φύγουν από τον Δήμο Αγιάς και να ενταχθούν στον Δήμο Τεμπών.

Έτσι όπως κινείται πολιτικά η κυβέρνηση όμως κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι οι ενδιαφερόμενοι να μην προχωρήσει η απόσχιση ησύχασαν. Τουναντίον μάλιστα. Η εμπειρία από άλλους τομείς της κυβερνητικής δραστηριότητας δείχνει ότι η διαβεβαίωση της απόρριψης είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι θα ανοίξει και το χωροταξικό όταν έρθει η ώρα. Ή μήπως αυτή τη φορά οι κυβερνητικοί θα μας διαψεύσουν;

* * *

* ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ αλλά όχι ανήσυχος δείχνει ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας από τις κινήσεις πολιτών στον πρώην Δήμο Ευρυμενών. Οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων εκλέγονται από τον συνδυασμό του και τον διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για κίνηση με μικρή απήχηση. Και το πιστεύει, αλλά εκείνο που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν πρόκειται για κίνηση με πολιτικά ή ατομικά χαρακτηριστικά ή ακόμα και συνδυασμός και των δύο. Για να ξέρει πώς θα το αντιμετωπίσει -αν χρειαστεί φυσικά- όταν έρθει η ώρα...

Δ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass