ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

Άψογα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία στον Τύρναβο

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2015 12:22 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:05

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Γιορτή της Δημοκρατίας η σημερινή ημέρα και  στον Δήμο Τυρνάβου. Από τις 7 το πρωί με το άνοιγμα των εκλογικών τμημάτων  οι δημότες άρχισαν να προσέρχονται για να εξασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Χάρη στην άρτια οργάνωση από τον Δήμο Τυρνάβου με επικεφαλής τον διευθυντή του Δήμου κ. Πέτρο Οντούλη και όλους τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους δεν υπήρξαν προβλήματα στις δύο πόλεις Τύρναβο και Αμπελώνα, αλλά και στα χωριά του Δήμου. Ωστόσο υπήρξαν κάποιες   περιπτώσεις απουσίας  μελών εφορευτικών επιτροπών,  λόγω και της καλή ημέρας οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, αλλά και επαγγελματίες προτίμησαν να πάνε στις εργασίες τους. Επίσης πολλοί ο οποίοι απεβίωσαν εδώ και χρόνια καλούνται ακόμα να συμμετάσχουν στην εκλογική  διδιαδικασία

Μέχρι αυτή την ώρα η προσέλευση είναι ικανοποιητική κυρίως από πολίτες άνω των σαράντα ετών. Ωστόσο  ο Τύρναβος από προχθές Παρασκευή έβαλε τα γιορτινά του, αφού πολλοί είναι εκείνοι οι συνδημότες  οι οποίοι μένουν σε άλλες περιοχές της χώρας  και ήρθαν στη γενέτειρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Παράλληλα έχουν την ευκαιρία να δουν αγαπημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα.

Γεμάτα  από κόσμο και τα τσιπουράδικα του Τυρνάβου με τις πολιτικές αναλύσεις και τις πολιτικές αντιπαραθέσεις να δίνουν και να παίρνουν σε ένα πολιτισμένο τρόπο όπως αρμόζει στην πολιτική κουλτούρα του Τυρνάβου.

Ικανοποιημένος από  την  από την άψογη μέχρι τώρα διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας  στο σύνολο του Δήμου και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης ο οποίος από νωρίς  το πρωί επισκέφθηκε εκλογικά τμήματα  και διαπίστωσε την άρτια οργάνωση. Ο κ. Σαρχώσης  ο οποίος ψήφισε στις 9.30 το πρωί  ευχήθηκε σε όλους τους  εμπλεκόμενους στην εκλογική διαδικασία καλή δύναμη  μέχρι το κλείσιμο της κάλπης και την  καταμέτρηση των ψηφοδελτίων.

 Άψογη  και η παρουσία των στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου οι οποίοι μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να παρέμβουν  σε κανένα γεγονός αφού δεν υπήρξαν επεισόδια ή άλλα προβλήματα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass