ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΕΣΠΑ

Σύστημα τηλεχειρισμού για την ύδρευση στα Φάρσαλα

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2016 10:45

 

Φωτό αρχείου

Τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης του Δήμου Φαρσάλων με τη ΔΕΥΑΦ για την υλοποίηση του έργου «Προμήθεια συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού του δικτύου ύδρευσης της ΔΕΥΑ Φαρσάλων ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του.

Η προγραμματική σύμβαση υποβάλλεται σήμερα στο υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, προκειμένου να ενταχθεί στο σχετικό επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής.

Με το συγκεκριμένο έργο, προτείνεται η προμήθεια και εγκατάσταση συστημάτων ελέγχου διαρροών στο υφιστάμενο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων, τα οποία θα αναβαθμίσουν το υπάρχον δίκτυο και θα περιορίσουν τις διαρροές.

Η υλοποίηση του έργου θα βοηθήσει στην ορθολογικότερη διαχείριση του νερού και θα αποδώσει τεράστια οφέλη στο δήμο και τους δημότες των Φαρσάλων, καθώς με τη χρήση του τηλεελέγχου και του τηλεχειρισμού του δικτύου θα αντιμετωπίζονται άμεσα και από το γραφείο όσα προβλήματα παρουσιαστούν στα αντλιοστάσια που εκτείνονται σε μια μεγάλη περιοχή, με δεδομένο ότι στο δήμο Φαρσάλων υπάγονται συνολικά 54 κοινότητες.

Ο συνολικός προγραμματισμός για την εκτέλεση του έργου της προγραμματικής σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 998.200 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι το παραπάνω project δεν είναι το μόνο που υλοποιείται αυτό το διάστημα στον Δήμο Φαρσάλων και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τις σχετικές δραστηριότητες που αφορούν σε έργα πνοής για την περιοχή και τους δημότες της.

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass