ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Η Χ.Α. για την επέτειο μνήμης της Κύπρου

Δημοσίευση: 23 Ιουλ 2016 7:55

Η Τ.Ο. Φαρσάλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με αφορμή τη θλιβερή επέτειο της Εθνικής Τραγωδίας στην Κύπρο και της Εθνικής Προδοσίας που συντελέσθηκε στο Μαρτυρικό Νησί, τον Ιούλιο του 1974, με ανακοίνωσή της «καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε εγρήγορση και Αντίσταση στα αντεθνικά σχέδια των υπαιτίων πολιτικών κομμάτων του δήθεν "συνταγματικού τόξου" που τότε και τώρα, 42 ολόκληρα χρόνια μετά την Εθνική Μειοδοσία, αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν τα αρχεία και τον φάκελο της Κύπρου για να μην αποκαλυφθεί το έγκλημα της παράδοσης του νησιού στον βάρβαρο Αττίλα. Η Χρυσή Αυγή, το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που θα αποδώσει δικαιοσύνη και θα τιμωρήσει άπαντες τους Εφιάλτες του προδοτικού κράτους της μεταπολίτευσης.

Η Χρυσή Αυγή δεν αποδέχεται τετελεσμένα γεγονότα από όλους όσοι ακόμη και τώρα επιδιώκουν την πλήρη υποδούλωση της Κύπρου στους Τούρκους και στους ξένους δυνάστες διαιωνίζοντας την Τουρκική Κατοχή και εποφθαλμιώντας τον εθνικό της πλούτο.

Η Χρυσή Αυγή εστιάζει στα Ιερά και Όσια της Ελληνικής Φυλής και αγωνίζεται για την Εθνική Κυριαρχία και Ελευθερία της Μαρτυρικής Κύπρου των Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Μάτση, Γρηγόρη Αυξεντίου, των Αγωνιστών του Γρίβα Διγενή, των αμάχων θυμάτων, των πεσόντων Ελλήνων Πολεμιστών που αντιστάθηκαν στον Αττίλα, των ηρωικών λησμονημένων ανδρών της ΕΛΔΥΚ που ως άλλοι Σπαρτιάτες φύλατταν "Θερμοπύλες".

Οι Έλληνες Εθνικιστές αγωνίζονται για μια Ελεύθερη Κύπρο η οποία δεν "κείται μακράν" , την γη των Μαρτύρων Τάσσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού και προειδοποιούν ότι δεν πρόκειται να ανεχθούν καμία νέα Εθνική Μειοδοσία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass