Γλέντι στο 6ο αντάμωμα της Ελάτειας

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2016 9:14

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής κράτησε το γλέντι που διοργάνωσε ο Μορφωτικός Σύλλογος Ελάτειας, με αφορμή το 6ο ετήσιο αντάμωμα που έγινε στο δημοτικό σχολείο.

Στην εκδήλωση χόρεψε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ.Λάμπρος Ζάρρας ευχαρίστησε τον κόσμο που στηρίζει τον Μορφωτικό Σύλλογο Ελάτειας και είναι δίπλα στις εκδηλώσεις, όπως ακόμη ευχαρίστησε το χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Μακρυχωρίου για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση αλλά και όλα τα μέλη του Συλλόγου -εθελοντές που βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί το 6ο ετήσιο αντάμωμα.

Το παρών στο αντάμωμα έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Καλομπάτσιος ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό εκ μέρους του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κων. Αγοραστού, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Μιχάλης Καρατέγος όπου απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του δημάρχου Τεμπών, ακόμη έδωσαν την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαΐτης και Κώστας Νταφούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης και Χρήστος Τσάτσαρης όπως και το στέλεχος του δασαρχείου Λάρισας κα Ελένη Μπουζάνα. Τέλος ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με την ορχήστρα του Κ.Μιχαλέ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass