ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΝΤΟΥΖΙΕΡΩΝ

Αναμένουν Γκουντάρα στην Αλεξανδρινή

* Σε έξαρση το πρόβλημα των αδέσποτων σκυλιών

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2016 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Αυγ 2016 11:57
Αδέσποτα και ντουζιέρες απασχολούν την Αλεξανδρινή δηλώνουν στην «Ε» οι κ. Β. Γαμβρούλης και Κ. Γερασόπουλος Αδέσποτα και ντουζιέρες απασχολούν την Αλεξανδρινή δηλώνουν στην «Ε» οι κ. Β. Γαμβρούλης και Κ. Γερασόπουλος

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Η καθημερινότητα με τα αδέσποτα και την απομάκρυνση των ντουζιέρων απασχολούν την παραλιακή Αλεξανδρινή. Μιλώντας χθες στην «Ε» ο αντιπρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του συλλόγου του οικισμού κ. Βαγγέλης Γαμβρουλής και Κώστας Γερασόπουλος για άλλη μια φορά απευθύνουν έκκληση στις φιλοζωικές οργανώσεις, στους αντίστοιχους φορείς αλλά και σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη να συνδράμουν και να βοηθήσουν στην προσπάθεια για περισυλλογή, φροντίδα και προστασία των αδέσποτων σκυλιών στην Αλεξανδρινή.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και τα ζώα δεν ελέγχονται. Οι επιθέσεις σε ανθρώπους είναι συνεχείς. Γι’ αυτό γίνεται έκκληση για άμεση παρέμβαση.

Σε ό,τι αφορά τις ντουζιέρες στην παραλία της Αλεξανδρινής ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Γαμβρουλής συνέστησε υπομονή, αφού επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν επανατοποθετήθηκαν. Υπάρχει όμως ελπίδα και πίστη ότι ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνης Γκουντάρας με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα λύσει το πρόβλημα.

Στην ίδια κατεύθυνση και η θέση του κ. Κώστα Γερασόπουλου ο οποίος συμπλήρωσε ότι δεν μπορεί παραμονή της ετήσιας εκδήλωσης στις 30 Ιουλίου και χωρίς προηγούμενη ενημέρωση με το «έτσι θέλω» να αφαιρούνται οι έντεκα ντουζιέρες από την παραλία της Αλεξανδρινής. Αυτά τα ντους τοποθετήθηκαν από τότε που μεταφέρθηκε το νερό στον οικισμό.

Και ο κ. Γερασόπουλος καταλήγει επίσης: « Σε κάθε περίπτωση ο δήμαρχος Αντώνης Γκουντάρας θα δώσει λύση στο ζήτημα».

Τέλος, με αφορμή αθρόα προσέλευση στην ετήσια εκδήλωση του καλοκαιριού ο διοργανωτής σύλλογος δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass