ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Εκδήλωση της Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ για το πρόγραμμα CLLD

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2016 8:04

Σε συνέχεια των ενεργειών διαβούλευσης με τον τοπικό πληθυσμό αλλά και τους φορείς δημόσιου χαρακτήρα (Ο.Τ.Α. Σύλλογοι, Επιμελητήρια κ.λ.π.) της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ενόψει της προετοιμασίας της στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης για την υποβολή της πρότασης τοπικού προγράμματος που θα κατατεθεί για το Μέτρο 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (TAΠΤοΚ-Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων)» του Π.Α.Α. 2014-2020 η Αναπτυξιακή Εταιρεία Νομού Λάρισας - Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ (Α.Ε.ΝΟ.Λ. ΑΕ) σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων, διοργανώνει την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 και ώρα 12:00μ. ενημερωτική εκδήλωση-διαβούλευση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φαρσάλων στα Φάρσαλα, με θέμα: «Σχεδιάζουμε το Πρόγραμμα CLLD (LEADER) 2014-2020 στο Ν. Λάρισας».

Στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας Νομού Λάρισας - Αναπτυξιακή Α.Ε ΟΤΑ θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα CLLD στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, μέτρα, δράσεις ιδιωτικού και δημόσιου χαρακτήρα, επιλέξιμες δαπάνες, κτλ).

Στην εκδήλωση αυτή καλούνται να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και οι φορείς της περιοχής καθώς και όλοι οι ενδιαφερόμενοι οι οποίοι μπορούν να παραλάβουν και να καταθέσουν επί τόπου το συνοπτικό έντυπο για υποβολή πρότασης /ιδέας στο τοπικό πρόγραμμα CLLD, έτσι ώστε να αποτυπωθεί το επενδυτικό ενδιαφέρον αλλά και το στάδιο της ωριμότητας των προτάσεων αυτών στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Προγράμματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass