ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Πτήση με το αερόστατο της ΔΕΘ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 8:28

Tην ευκαιρία μιας μικρής πτήσης με αερόστατο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με χώρο απογείωσης την Κεντρική πλατεία της Λάρισας, θα έχουν όσοι τυχεροί αναδειχθούν από κλήρωση. Το αερόστατο της ΔΕΘ θα βρίσκεται στη Λάρισα, την ερχόμενη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στην Κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες πόλεις.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΔΕΘ «η 81η ΔΕΘ «πετάει» και ενώνει φέτος για πρώτη φορά με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο τις μεγαλύτερες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη εκθεσιακή διοργάνωση από τις 10-18 Σεπτεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο στόλος από αερόστατα της ΔΕΘ, η οποία γιορτάζει φέτος τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της, θα προσγειωθεί από τις 29 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου σε οκτώ πόλεις της ευρύτερης περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να πετάξει και να νιώσει λίγη από τη «μαγεία» της 81ης ΔΕΘ.

Τα αερόστατα θα έχουν εξέχουσα θέση και κατά τη διάρκεια της έκθεσης τόσο μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, όσο και εντός της Θεσσαλονίκης, δίνοντας την ευκαιρία για σύντομα ταξίδια στους αιθέρες σε όσους τα επιλέξουν».

Η παρουσία τους ξεκινά από τις 29 Αυγούστου και συνεχίζεται σε διάφορες πόλεις μεταξύ των οποίων και η Λάρισα, στις 2 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στην Κεντρική πλατεία. Όσοι επισκεφθούν τα αερόστατα εκτός από το ενημερωτικό υλικό που θα λάβουν για την 81η ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν και σε κληρώσεις με δώρο δωρεάν πτήση με αερόστατο!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass