ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Επισκέφθηκε το κτίριο του Βοτανικού

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2016 15:36

Κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Αστέριο Χάμο και τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων Χριστόφορο Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Π.Ε.Σ. Μονάχου έδωσε το «παρών» το πρωί της Πέμπτης 25 Αυγούστου στο κτίριο του Βοτανικού στην Αθήνα, το οποίο είναι σύμβολο αντίστασης των Ελλήνων, προκειμένου να συμπαρασταθούν τόσο με την παρουσία αλλά και με οικονομική στήριξη στους άξιους Έλληνες του κινήματος Ελλήνων εφέδρων πολιτών οπλιτών, του συλλόγου «Αθηνά», και της ένωσης Ελλήνων πτωχών οι οποίοι έχουν καταλάβει νόμιμα το συγκεκριμένο κτίριο από τις 11 Ιουλίου με σκοπό να αποτρέψουν την κατάσταση ισλαμικού τεμένους που ψηφίστηκε στη Βουλή. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου «τα μέλη είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλο το χώρο του κτιρίου από τον στρατηγό Ιωαννίδη Ιωάννη και την νομικό Παντελίδου Κατερίνα, η οποία συνεχώς δίνει μάχες στις δικαστικές αίθουσες προκειμένου να προσβάλει την απόφαση, αφού υπάρχουν αρκετές πολεοδομικές παρατυπίες. Όσοι υπέπεσαν σε αυτό το εθνικό έγκλημα επιδίωξαν να κατασκευάσουν το συγκεκριμένο τέμενος πάνω στην Ιερά οδό με ό,τι συνεπάγεται και ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη. Κάτω δε από το κτίριο περνάει η Ιερά οδός όπου θάβονταν οι αρχαίοι επιφανείς Αθηναίοι. Όλοι οι φορείς οι οποίοι βρίσκονται μακριά από κόμματα τόνισαν πως θα αγωνιστούν μέχρι εσχάτων. Τα μέλη του συνδέσμου αφού ευχήθηκαν στους φορείς καλή δύναμη και κουράγιο στους άξιους Έλληνες που συμμετέχουν στη νόμιμη κατάληψη, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και με την ευχή να βρει μιμητές και σε άλλα μέρη της Ελλάδος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass