Εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λάρισας στην 4η Δημοτική Κοινότητα

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2016 11:04

Η 4η Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με αφορμή την 135η Απελευθέρωσης της Λάρισας από τον Τουρκικό ζυγό. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από σήμερα εως τις 3 Σεπτεμβρίου στην συνοικία των Πυροβολικών.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου: ώρα 6μμ στα γήπεδα της Ν Πολιτείας φιλικός αγώνας των Παλαιμάχων της Ποδοσφαιρικής Ομάδος ΟΜΟΝΟΙΑ των Πυροβολικών με την νυν ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου: ώρα 8μμ. στην Πλατεία των Πυροβολικών ξεκινώντας με εικαστικά και Θεατρικό παιχνίδι από τις Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων, μοντέρνο χορό από το ΜΕΣ Θετταλός, ενώ το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με Παραδοσιακά Χορευτικά από την Λέσχη Πολιτισμού της Φαλάνης, τη Λέσχη Πολιτισμού Ανθούπολης (παιδικό τμήμα),Λέσχη πολιτισμού Νεράιδας( εφηβικό τμήμα), το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Δήμου Λαρισαίων , το μορφωτικό σύλλογο Μακρυχωρίου και το Μορφωτικό Σύλλογο Πυροβολικών. Η βραδιά θα συνεχιστεί με λαϊκό γλέντι για τους παρευρισκόμενους.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: ώρα 11πμ. θα πραγματοποιηθεί Ποδηλατικός αγώνας στον οποίο θα συμμετάσχουν παιδιά όλων των ηλικιών και θα ξεκινήσει από το 22ο Δημοτικό Σχολείο στην Συνοικία των Πυροβολικών.

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου: ώρα 9μμ Λαϊκή Βραδιά με τους ΕΡΩΣΥΤΕΧΝΕΣ στην Πλατεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass