Εκδηλώσεις Τιμής για τον καθηγητή – διπλωμάτη Δρ. Παναγιώτη Κυζερίδη

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2016 10:14

Ο Δήμος Φαρσάλων, για να τιμήσει τον σημαντικό ακαδημαϊκό, καθηγητή και διπλωμάτη Δρ. Παναγιώτη Κυζερίδη διοργανώνει, κατά το διήμερο 17 – 18 Σεπτεμβρίου 2016, πολιτιστικές εκδηλώσεις.


Το απόγευμα της 17ης Σεπτεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων, θα πραγματοποιηθεί διεθνής συνάντηση ακαδημαϊκών, διπλωματών και επιστημόνων, οι οποίοι θα αναπτύξουν σειρά θεμάτων που αφορούν στην ακαδημαϊκή και διπλωματική σταδιοδρομία του Dr. Παναγιώτη Κυζερίδη, στην ευρεία πολιτιστική του δράση ως Διευθυντής του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου σε διάφορες χώρες, αλλά και στην ξεχωριστή ιστορία του «Κονακιού Κυζερίδη» στο Πολυνέρι Φαρσάλων, ένα κτήριο αρχιτεκτονικής κληρονομιάς.
Κατά τις εργασίες της συνάντησης αυτής ο Δήμαρχος Φαρσάλων θα αναγορεύσει τον Dr. Παναγιώτη Κυζερίδη σε επίτιμο Δημότη Φαρσάλων.
Στις 18 Σεπτεμβρίου θα δοθεί μεγάλη δεξίωση στον κήπο του κονακιού, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η ίδρυση του «Ιδρύματος Παναγιώτη Κυζερίδη για τον πολιτισμό και τις τέχνες» με έδρα το συγκεκριμένο μνημείο.
Επιπλέον, την ίδια ημέρα θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας κεντρικού δρόμου του Πολυνερίου, που θα ονομαστεί «οδός Παναγιώτη Κυζερίδη».
Στις εκδηλώσεις θα παραστούν ακαδημαϊκοί από την Ελλάδα, την Ιταλία και τη Νορβηγία, διπλωμάτες και ειδικοί επιστήμονες, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass