Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαβούλευσης

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2016 14:55 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Σεπ 2016 17:10

Η θεσμοθετημένη Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Λαρισαίων, συνήλθε σε συνεδρίαση σήμερα το μεσημέρι, με αντικείμενο το Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης, που πρέπει να καταθέσει ο Δήμος Λαρισαίων για ένταξη στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΑ).

Η συνεδρίαση αποτελεί συνέχεια της διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες και η οποία θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου.

Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο σχέδιο, η χρηματοδότηση του οποίου μπορεί να ανέλθει στα 17 εκατ. αλλά και στο συνολικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για τις παρεμβάσεις στην πόλη, επαναλαμβάνοντας πως για την επόμενη τριετία εκτιμάται ότι θα υλοποιηθούν ή θα υλοποιούνται έργα συνολικού κόστους 40 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε η παρουσίαση του σχεδίου από τον αναπληρωτή δήμαρχο κ. Γιώργο Σούλτη και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου, ενώ τη διαβούλευση συντόνιζε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Τάχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass