ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ξεκινά σήμερα η νέα οδηγική χρονιά

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2016 8:30

Το καλοκαίρι για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού πέρασε γεμάτο δημιουργικές δράσεις και υπηρεσίες που προσφέρθηκαν παντού σε όλη την Ελλάδα.

Από τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Λάρισας του ΣΕΟ τα Αστέρια ταξίδεψαν στα Χάνια και πραγματοποίησαν ένα μεγάλο και χαρούμενο ταξίδι, οι Οδηγοί έφτασαν μέχρι το Φλαμπουράρι Ιωαννίνων και οι Μεγάλοι Οδηγοί δημιούργησαν και υπηρέτησαν στα ορεινά της Καρδίτσας. Οι καρδιές όλων είναι γεμάτες από τις αναμνήσεις των παιχνιδιών που παίχτηκαν μέσα στη φύση, τις μυρωδιές των δένδρων και του βρεγμένου δάσους, την κούραση της οδοιπορίας αλλά και την ευχαρίστηση της υπηρεσίας προς το κοινωνικό σύνολο.

Ήρθε όμως το φθινόπωρο, η νέα οδηγική χρονιά είναι μπροστά μας και η Εστία είναι έτοιμη να υποδεχτεί και πάλι όλους, φίλους γνωστούς και μέλη. Ανοίγει σήμερα Σάββατο τις 6-8 μ.μ. την Εστία (Βελή 8 απέναντι από το ΚΕΠ της Περιφέρειας Θεσσαλίας) για όλους όσοι θα ήθελαν να γνωρίσουν τον Οδηγισμό από κοντά. Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 θα αρχίσουν κανονικά οι συγκεντρώσεις όλων των κλάδων ως εξής. Τα Αστέρια από τις 16.30-18.00 και τα Πουλιά, οι Οδηγοί και οι Μεγάλοι Οδηγοί από τις 16.00-18.00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Εστία 2410-535581, πρόεδρος 6937-272210.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass