ΑΠΟ ΤΟ 1971 ΕΠΙΠΛΟ VELTION. ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ – ΤΣΙΟΤΙΝΟΣ

45 χρόνια καταξίωσης στο χειροποίητο έπιπλο

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2016 8:13

Η αρχή έγινε πριν 45 χρόνια. Το πάθος μας για ποιότητα και η λεπτομέρεια στην κατασκευή σαλονιών  σε μικρό χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε σε ιδιόκτητους χώρους, με κάθετη παραγωγή, μπαίνοντας στην παραγωγή κάθε είδους ξύλινων χειροποίητων επίπλων και κατασκευών.

Η συνεχής ανοδική μας  πορεία και η εμπειρία μας μετά από 45 χρόνια παραγωγής, μας  καθιέρωσαν στο χώρο του ελληνικού επίπλου και σήμερα αποτελούμε μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες παραγωγής και πώλησης χειροποίητων και σκαλιστών επίπλων στην Ελλάδα.

Επιλέγοντας αρίστης ποιότητας ξυλεία οξιάς, καρυδιάς και άλλων εκλεκτών ειδών ξυλείας και δίνοντας έμφαση στην υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε,  συνθέτουμε και παράγουμε μοναδικά σε design έπιπλα για το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κρεβατοκάμαρα. Οι έμπειροι τεχνίτες μας αναλαμβάνουν όλες τις φάσεις παραγωγής από το σκάλισμα έως το τελικό φινίρισμα των επίπλων μας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

 Έπιπλα «βαριά» από τον σκελετό τους έχουν άλλη αντοχή στον χρόνο!

Η πλέον ολοκληρωμένη συλλογή υφασμάτων των μεγαλύτερων οίκων σε συνδυασμό με την εμπειρία μας, βοηθά τον πελάτη να επιλέξει από μοναδικούς συνδυασμούς την επένδυση της απολύτου αρεσκείας του σε ύφασμα ( βελούδο, μετάξι, δέρμα κ.α.).   

Σήμερα στην εταιρεία συμμετέχει και η δεύτερη γενιά, οι οποίοι υπό το βλέμμα των παλαιοτέρων ασχολούνται με τις προτάσεις του σύγχρονου HOME LIVING καθώς και την αναπαλαίωση των μοναδικών για εσάς σε αξία παλαιών σας επίπλων. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην «ανακαίνιση» του χώρου σας με το παλιό σας έπιπλο να γίνεται καινούριο στις πιο συμφέρουσες τιμές!

Όλες οι απαραίτητες εργασίες κατασκευής, από τον σχεδιασμό έως και την τελευταία λεπτομέρεια (λούστρα, ταπετσαρία), γίνονται αποκλειστικά στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ελέγχου από εσάς, σε κάθε φάση της παραγωγικής διαδικασίας του επίπλου σας για ένα άκρως άψογο αποτέλεσμα.

Στην κεντρική μας έκθεση  VELTION  DECO θα βρείτε συνεχώς ανανεωμένες συλλογές σε κλασικά και μοντέρνα έπιπλα  που ταιριάζουν σε κάθε χώρο  και είδος κατοικίας. Επίσης θα βρείτε μοναδικές προτάσεις διακόσμησης και σχεδιασμού για τις ειδικές κατασκευές που απαιτεί ο οικιακός σας χώρος. Έτσι θ’ απολαμβάνετε έπιπλα που σχεδιάστηκαν ειδικά για εσάς.

Εμπιστευτείτε την ποιότητα, την εμπειρία και την ειλικρίνεια  που παρέχει η εταιρία VELTION Σκαντζούρης – Τσιοτινός.

45 χρόνια «μπαίνουμε» στα καλύτερα σπίτια! Και συνεχίζουμε. Σας ευχαριστούμε θερμά.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ + ΕΚΘΕΣΗ: Β΄ΒΙ.ΠΕ. ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ 5ο χλμ. Λάρισας – Βόλου, τηλ. 2410 571515, fax. 2410 571466

ΕΚΘΕΣΗ VELTION DECO: ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΕΜΚΑΤ 5o χλμ. Λάρισας- Βόλου, τηλ.& fax. 2410 571538

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass