ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ «ΠΟΤΑΜΙΟΥ» Κ. ΜΠΑΡΓΙΩΤΑ:

Συνεργασίες πέρα από πολιτικές γραμμές για το καλό των πολιτών

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2015 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:36

Ο βουλευτής του «Ποταμιού» κ. Κώστας Μπαργιώτας, πριν την ορκωμοσία του, έχει ξεκινήσει και συνεχίζει σειρά επαφών και ενημερωτικών συναντήσεων εργασίας, με τους θεσμικούς φορείς της περιοχής. Στόχος είναι η συνεννόηση πέρα από κομματικές γραμμές, για το καλό της πόλης και των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτών των επαφών, επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστό, όπου μετά από συζήτηση, αποφασίστηκε η συνδρομή και η ενεργός προώθηση στο ελληνικό κοινοβούλιο όλων των αναπτυξιακών δράσεων της περιφέρειας καθώς και ο συντονισμός τους για την αντιμετώπιση των βασικότερων ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή. Διαπιστώθηκε πλήρης ταύτιση απόψεων στην ανάγκη να τοποθετηθεί η Θεσσαλία στρατηγικά στη θέση που της αρμόζει, βάσει των δυνατοτήτων και του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει.

«Η Περιφερειακή Στρατηγική Καινοτομίας Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το όχημα για την αξιοποίηση των ειδικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή όχι σε εθνικό αλλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο», ανάφερε ο κ. Μπαργιώτας.

Οι συναντήσεις του βουλευτή, αποτυπώνουν το μέγεθος της δουλειάς που πρέπει να γίνει για να προκύψουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 Ο κ. Μπαργιώτας ανακοίνωσε την πρόθεσή του το πολιτικό του γραφείο να είναι και γραφείο των εθελοντών του κόμματος.

«Οι θέσεις του Ποταμιού, οι συνέργειες και οι συνεργασίες που αναπτύχθηκαν προεκλογικά, δεν ήταν ούτε ευκαιριακές, ούτε ψηφοθηρικές. Το Ποτάμι στη Βουλή με τον Κώστα Μπαργιώτα και τοπικά στην κοινωνία, με τους υποψήφιους βουλευτές του, τους συντονιστές και τους εθελοντές του, θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη για όλα όσα υποστήριξε ότι πρέπει να αλλάξουν. Οι Λαρισαίοι πολίτες θα κρίνουν.

Το Ποτάμι είναι αποφασισμένο να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο από τις γνωστές μικροπολιτικές πρακτικές που έχουν κουράσει». υποστηρίζουν τα μέλη του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass